Legjobb okostelefon 80.000 Ft-ért?
Üdv! Telefonvásárlás előtt állok, a keret pedig max 80.000 Ft
Fontos számomra a kamera, illetve az sem baj, ha nagy az akkumulátor, de összességében azt a készüléket választanám, amely a legtöbb szempontból jó.
Ti melyik készüléket választanátok ilyen áron? (Használt nem jöhet szóba)
Köszönöm a válaszokat!
Azért nem vennék rá mérget mármint hogy csak a Xiaomi létezik:
A BBK electronics leányvállalata(ahogy a Oneplus is), a Realme is elég fontos tényező.
Szoftveres támogatás téren mindenképpen inkább ők mint a Xiaomi.(sajna ők nem teszik oda magukat)
#4.Miért, mi a gondod vele?
Xiaomi-t is egyszer lenézte mindenki, most meg elég nagy rajongótáboruk van szerte a világon.
Jelenleg a Realme már bent van a szolgáltatónál és van hazai képviselete is.(ez a Xiaomi telt 3-4 évbe, a Realme meg jóval fiatalabb projekt és már most köröket ver szoftveres téren)
Amúgy a realme 6-ot ajánlja a mobilaréna is: [link]
A bbk az biztosan tud minőséget gyártani, elvégre ott a Oneplus is. Viszont nekem is kicsit idegen még ez a márka, én ezt mindig olyan kacatszerűnek képzeltem.
#6.Van itthon egy Realme 5 Pro.
Azt kell mondjam semmi hátrány nincs egy Xiaomi-hoz vagy egy Samsunghoz képest.
Még talán előny is van, mivel a ColorOS elég Stock Android közeli.
Letisztult és sallangmentes, ha nem is havonta de 1 főverziót megkapja a középkategóriás telefonjuk is.
Ezzel szemben a MIUI-val a mai napig memóriakezelési gondok vannak, a frissítéssekkel csúsznak folyamatosan(még Android One-s telefonok is belebuktak) és most egyre vastagabban fog a ceruzájuk is sajna.
Jó hogy jönnek új szereplők a piacra, a Realme meg pozitív pont a legjobbkor amikor az LG/Sony/Nokia triónak végleg beáldozott, a HTC leállt, a Huawei meg USA áldozata lett.
Köszönöm a válaszokat!
A Note 9 Pro kifejezetten jónak tűnik (Eddig Note 9S-el szemezgettem) de kissé elbizonytalanodtam, mert írták, hogy szoftveresen vannak vele gondok, amit az is megerősít bennem, hogy egy ismerősőmnek volt egy vadonatúj Xiaomi Note 8T-je, és folyamatosan lefagyott stb.
A két telefon közül ki melyiket ajánlaná? Melyiknek jobb a kamerája és kb mennyit számít a +700 mAH a Xiaomi javára?
Realme 6 vagy Note 9 Pro?
(A többi szempont lényegtelen, az lesz a nyerő, amelyik jobb szoftveresen és / vagy jobb a kamerája - Az akksi másodlagos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!