Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A fiam lekódolta a tabletjét,...

A fiam lekódolta a tabletjét, és még az email címének a jelszavát is elfelejtette. Ilyenkor mit lehet tenni az újratelepítésen kívűl?

Figyelt kérdés
A fiam mintával lekódolta a tabletjét, és még az email címének a jelszavát is elfelejtette, vagyis egyáltalán nem tudja feloldani. Mivel nincs számítógépünk, mert mindent tabletről intézünk, ezért a rajta lévő adatokat nem tudjuk usb-n átmásolni, hogy ne vesszenek el újratelepítéskor, és egyébként sem engedi újra telepíteni, mert valami olyan játéka van rajta, ami az eszközre ment, és fél, hogy az is elveszik. Ráadásul olyan a tablet, hogy nincs hangerőszabályzó gombja, csak egy bekapcsoló, és egy home gomb van rajta, szóval arra sem jöttem még rá, hogy hogyan lehetne újra telepíteni. Tudtok valamilyen módszert, amivel újra telepítés nélkül "fel lehet törni", vagy mindenféleképpen újra kell telepíteni, ha használni akarja?

2020. aug. 29. 12:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Emiatt szerintem neked ne fájjon a fejed. Az ő tabletje, remélem nem is lesz másik (tőletek), ő idézte elő ezt a helyzetet, neki kellene itt segítséget kérnie. Feltételezem, annyira nem is érdekli az egész. Talán majd fogja, ha megint távoktatás lesz. Egyébként a jelszavakat le lehet írni, a (nem kötelező) mintát le lehet rajzolni. Nyilván nem a falra, de valahova a biztonság kedvéért.
2020. aug. 30. 10:59
 12/12 anonim ***** válasza:

A tablet a gyereké? Hány éves?

Ha igen, akkor ne fájjon a fejed, majd megoldja. Te ne segíts neki, csak ha kéri. Ha nem kéri, akkor ez is jelzés neked.

Ha kiskorú akkor szerintem a titkolózás nagyobb baj, mint az, hogy a tabletet nem tudja használni.

2021. máj. 23. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!