Iphone 4 re megéri várni?
Figyelt kérdés
elromlott a Iphone 3g m és új telefon vásárlása előtt állok és Samsung wave t vagy Iphone 4 et vegyek ?2010. aug. 5. 17:59
1/7 bp1985 válasza:
htc-t vegyél. Mindkettőnél jobb. Ráadásul iphone 4-be van egy biztonsági rés, csak apple még nem foglalkozik vele. Mai metropolba van benne.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, nekem túl sok minden hibásnak tűnik az új "ájfon"-ban. Én Wave-et vennék. Bár ha van pénzed Egy 4g-re, akkor egy Galaxy S-re is van, és szerintem az atom jó telefon. Szóval inkább egyikse xD Samsung Galaxy S!
3/7 anonim válasza:
Én megyek majd az ismerösömhöz aki nemrég vett iPhone4-et aztmondta kiprobálhatom milyen meg mi hogyvan . Neki egyszer se volt gondja az antennájával eddig ...
4/7 Fkris válasza:
Ha iPhon 4 árban gondolkozol akkor 1 hónap és vehetsz Nokia N8-00-t.
Olvass utána mobilarena.hu-n.
Egyébként 12Mp es kamera ami az eddigi legszebb képet csinálja amit telefon tud, alumíniumváz, teljesen új OP rendszer.
5/7 anonim válasza:
Nem csak a megapixeles számít a telefonba ...
6/7 A kérdező kommentje:
a megapixel nem érdekel nikon tükörreflexes fényképezőm van szóval az nem számít
2010. aug. 6. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!