Érdekelne a véleményetek. Iphone 8 plus vásárláson gondolkozom (se2020 nem igazán fogott meg) érdemes ujjonnan vásárolni vagy használtan fele annyiért is bőven jó? Megéri az új vagy felesleges? /régi 6S-t cserélném le/
Minden vélemény érdekel jó rossz egyaránt, ki az aki ajánlja ki az aki nem.
Nálam fontos hogy az akkumulátor jól bírja de 11pro-ra nem szeretnék költeni
Vannak itt bajok.
"a sajat operacios rendszerukkel eleg sok problema van ,"
Nincs forgalomban olyan eszköz, amin a saját operációs rendszerük van. Esetleg az EMUIra gondoltál, ami egy Androidra épülő kezelőfelület.
Talán idén már jön olyan telefon, amin valóban HarmonyOS lesz...de nem valószínű, hogy meg fog jelenni Európában, tekintve hogy már a Mate 40 széria sem fog megjelenni nálunk.
"A regi Huaweieket is fenyegetik, hogy le fogjak venni roluk"
Nem fogják.
Én is szeretem a Huawei-t, jelenleg egy P20 Pro-t használok, de ha maradnak az amerikai szankciók, akkor menni fog a cég a levesbe, mivel már processzort sem tudnak gyártani. A TSMC-től már nem vehetnek, a MediaTek chipekben meg szintén dolgozik amerikai technológia. Más érdemleges félvezetőgyártó pedig nincs.
Ha eddig Iphone-t használtál, jó lesz a 8-as.
Ő itt a gyakorin pedig arról érdeklődik, hogy hol adja el:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
a 8plus nagyon jó telefon
én 85-ért adtam el az enyémet 2,5 évesen
az akkusa kiváló állapotban volt
ha kifogsz egy jó állapotut megéri megvenni
újonnan már nem éri meg, szerintem.
Köszönöm mindenkinek a véleményezést!
Sikerült egy jót kifogni kéz alól, közel 1,5 éves telefont garanciával stb 95-100ért, minden alkatrészével és tokkal.
Kedves utolsó kommentelő, köszönöm a tipped.
Viszont NEM 3 éves.. olyan régi készüléket én sem vennék már.
Közben találtam egy még jobb állapotú készüléket, ami 1 éves, garanciás, bevizsgált, mindennel együtt, jó vétellel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!