Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdekelne a véleményetek. Iph...

Érdekelne a véleményetek. Iphone 8 plus vásárláson gondolkozom (se2020 nem igazán fogott meg) érdemes ujjonnan vásárolni vagy használtan fele annyiért is bőven jó? Megéri az új vagy felesleges? /régi 6S-t cserélném le/

Figyelt kérdés

Minden vélemény érdekel jó rossz egyaránt, ki az aki ajánlja ki az aki nem.

Nálam fontos hogy az akkumulátor jól bírja de 11pro-ra nem szeretnék költeni

2020. aug. 29. 10:40
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
66%
Nem ertem , hogy mi az a 38%os ertekeltseg , nyugodtan meg lehet nezni az arakat is , az iPhone overpriced , nincs ertelme azt venni , csak ha egy csomo penzt ki akarsz dobni, na akkor van, es amugy annyi penzbol , amennyibol egy uj iPhone 8at vennel , lehet egy iPhone 11nel jobb telefont is venni.
2020. aug. 29. 11:17
 12/21 anonim ***** válasza:

Vannak itt bajok.

"a sajat operacios rendszerukkel eleg sok problema van ,"

Nincs forgalomban olyan eszköz, amin a saját operációs rendszerük van. Esetleg az EMUIra gondoltál, ami egy Androidra épülő kezelőfelület.

Talán idén már jön olyan telefon, amin valóban HarmonyOS lesz...de nem valószínű, hogy meg fog jelenni Európában, tekintve hogy már a Mate 40 széria sem fog megjelenni nálunk.

"A regi Huaweieket is fenyegetik, hogy le fogjak venni roluk"

Nem fogják.

Én is szeretem a Huawei-t, jelenleg egy P20 Pro-t használok, de ha maradnak az amerikai szankciók, akkor menni fog a cég a levesbe, mivel már processzort sem tudnak gyártani. A TSMC-től már nem vehetnek, a MediaTek chipekben meg szintén dolgozik amerikai technológia. Más érdemleges félvezetőgyártó pedig nincs.

2020. aug. 29. 11:20
 13/21 anonim válasza:
25%
3. Az iPhone 8plusz kb 6inch az meg úgy szerintem normális méret. Huawei azért mert nincs rajta Google. A Xiaomi meg hát nekem is az van 60.000 újonnan és lehet hogy egy szinten van az iPhone 8al. De aki amilyet akar olyat vesz ha iPhone akkor iPhone ha Android akkor Android.
2020. aug. 29. 11:59
 14/21 A kérdező kommentje:
köszönöm, nem szeretnék androidra váltani, ez lemaradt a kiírsából.
2020. aug. 29. 12:30
 15/21 A kérdező kommentje:
köszönöm, nem szeretnék androidra váltani, ez lemaradt a kiírásból.
2020. aug. 29. 12:30
 16/21 anonim ***** válasza:
62%

Ha eddig Iphone-t használtál, jó lesz a 8-as.

Ő itt a gyakorin pedig arról érdeklődik, hogy hol adja el:

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..

2020. aug. 29. 12:47
 17/21 anonim ***** válasza:
47%

a 8plus nagyon jó telefon

én 85-ért adtam el az enyémet 2,5 évesen

az akkusa kiváló állapotban volt

ha kifogsz egy jó állapotut megéri megvenni

újonnan már nem éri meg, szerintem.

2020. aug. 29. 13:50
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a véleményezést!

Sikerült egy jót kifogni kéz alól, közel 1,5 éves telefont garanciával stb 95-100ért, minden alkatrészével és tokkal.

2020. aug. 29. 14:10
 19/21 anonim ***** válasza:
hát egy 3 éves használt telefont 80-100ezrekért venni elég nagy őrültség szerintem, jobban járnál, ha várnál és gyűjtenél egy kicsit egy használt 11-re (nem pro-ra), amíg beesik az ára, amint kijön a 12..
2020. aug. 29. 15:11
 20/21 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó kommentelő, köszönöm a tipped.

Viszont NEM 3 éves.. olyan régi készüléket én sem vennék már.

Közben találtam egy még jobb állapotú készüléket, ami 1 éves, garanciás, bevizsgált, mindennel együtt, jó vétellel

2020. aug. 30. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!