Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan történik a mobiltelefon...

Hogyan történik a mobiltelefon felvásárlás GSM boltban? Személyi és lakcímkártya kell hozzá?

Figyelt kérdés

2020. aug. 28. 17:51
 1/6 anonim ***** válasza:

a legtöbb lebujban semmi nem kell, bármilyen lopott vackot átvesznek olcsón

normálisabb gsmek kérnek, sőt ha szolgáltatói szoftvert látnak, még számlát is kérnek, hogy ne fussanak bele részlet nemfizetés miatti letiltásba

2020. aug. 28. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Legutóbb mikor ott vettem kb olyan volt mintha 1 csokit vettem volna a boltban. Mondtam mit kérek, ide adta, kifizettem és mentem a dolgomra.

(Persze előtte voltam bent, mert akkor akartam megvenni, nem volt, mondta hogy ha úgy jó akkor szerdán kap majd árút és megrendeli. Mondtam hogy jó, mondta felhívja a szállítót akkor, tutira tudja ígérni hogy szerdán lesz. Mentem szerdán és megvettem. De se név se semmi nem kellett.)

Előtte szüleim vettek ott akor is ez volt a helyzet, csak nem tudta tutira hogy lesz-e.

2020. aug. 28. 18:02
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
#2 ez most hogy jön ide?
2020. aug. 28. 18:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Úgy hogy semmit nem kértek a telefon vásárláshoz gsm boltban?

2020. aug. 28. 18:05
 5/6 anonim ***** válasza:
75%
#4 de ezt ki kérdezte?
2020. aug. 28. 18:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

2-es fordítva ülsz a lovon.nem gond, nem olvastad el rendesen. én is jártam már így

a kérdező eladni szeretne.

2020. aug. 28. 18:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!