Hogyan történik a mobiltelefon felvásárlás GSM boltban? Személyi és lakcímkártya kell hozzá?
a legtöbb lebujban semmi nem kell, bármilyen lopott vackot átvesznek olcsón
normálisabb gsmek kérnek, sőt ha szolgáltatói szoftvert látnak, még számlát is kérnek, hogy ne fussanak bele részlet nemfizetés miatti letiltásba
Legutóbb mikor ott vettem kb olyan volt mintha 1 csokit vettem volna a boltban. Mondtam mit kérek, ide adta, kifizettem és mentem a dolgomra.
(Persze előtte voltam bent, mert akkor akartam megvenni, nem volt, mondta hogy ha úgy jó akkor szerdán kap majd árút és megrendeli. Mondtam hogy jó, mondta felhívja a szállítót akkor, tutira tudja ígérni hogy szerdán lesz. Mentem szerdán és megvettem. De se név se semmi nem kellett.)
Előtte szüleim vettek ott akor is ez volt a helyzet, csak nem tudta tutira hogy lesz-e.
Úgy hogy semmit nem kértek a telefon vásárláshoz gsm boltban?
2-es fordítva ülsz a lovon.nem gond, nem olvastad el rendesen. én is jártam már így
a kérdező eladni szeretne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!