Átlag felhasználásra melyik a legjobb ár-érték arányú telefon?
A Google Play használta elengedhetetlen.
Amint használok napi szinten Waze, Facebook, Massenger, Viber
A lényeg, hogy ne akadjon az alkalmazások futtatása közbe, a fényképezője se legyen lassú, a térerő és a GPS pozíció állandó észlelése.
Egy teljesen átlagos felhasználó lennék, így úgy érzem nincs szükségem csúcstelefonra.
Melyik az a készülék ami max 80e ft-ig megbízható és jól használható és kibír az 1 évet.
Huawei volt messze-messze a no 1. addig, amíg amerika ki nem csinálta.. mivel a most vásárolt Huaweii telefonokon már nincs google szolgáltatás ezért annyit ér kb mint egy bot.
Xiaomi telókat még nagyon dícsérik. Samsungot, a túlárazottsága miatt biztos nem vennék.
Ha viszont van pénzed, akkor almásat, bár az is rettenetesen túl van árazva.
A huawei volt a legjobb döntés, addig amíg ment..
én a xiaomira szavazok ..
Életemben nem éreztem még ennyire,hogy szinte ajándék volt a telefon az árához képest :D Gyors,megbízható ,az enyém egy éves,de sosem fagyott le ,a játékok közül a komolyabbak is futnak ,sportoláshoz használok GPS-t igénylő appokat,soha semmi gond nincs vele .
A fényképezője nem nagy szám , de korrekt az is
nekem mi a2 van,de van már sok újabb (és gondolom mégjobb) is
3
sajnos nemhogy félig, de semennyire nincs igazad :( kerülni kell a divatmárka telefonokat.
Igazából:
Samsung galaxy A20e/A40
Xiaomi
Sony
Google pixel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!