Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Olyat hallottam, hogy a...

Olyat hallottam, hogy a telefon elfelejtheti a jelszót, valós ez? Többi lent.

Figyelt kérdés

Azaz egyszerűen nem ismeri fel, hogy a jelszó helyes, megegyezik a beállított jelszóval.

Valószínűleg 80%-otok azt írná, hogy nem. Ezt a részt hagyjátok ki és vegyétek tudományosra a dolgot, pontosabban fogalmazva csak azoktól várok választ, akik értelmeset tudnak hozzászólni.

Velem még nem történt ilyen, de szeretnék felkészülni egy esetleges ilyenre. Tapasztaltam már sok-sok furcsa dolgot, elképzelhetőnek tartom pl. egy ütődés hatására.

2020. aug. 25. 08:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ilyen nincs. Attól, hogy te azt hiszed van és nem fogadsz el nemleges választ, attól még nem lesz ténylegesen igazad.
2020. aug. 25. 08:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ez nem fordulhat elő.

A telefon nem egy ember, hogy fejbevágják, aztán meg nem emlékszik semmire.

2020. aug. 25. 08:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom! Hogy lehet ekkora hülyeséget kérdezni? XD
2020. aug. 25. 09:40
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

Itteni kerdesekbol nem tartom kizartnak, mivel sok olyan kerdes van, hogy tuti jol irtam be, es tuti az a jelszo, de nem enged be.

Amugy miert is ne hibasodhatna meg? Memoriaba iraskor is tortenhet hiba, kilvasaskor is. Vegyuk alapul, hogy pl egy pendrive is kipurcanhat ugy,hogy az adatokat nem tudod visszaolvasni.

Bar itt is inkabb az emberi tenyezo lehet a gyenge lancszem.

2020. aug. 25. 10:37
 5/7 anonim ***** válasza:
A tuti jól beírt jelszavakat tuti hogy a felhasználó felejti el.
2020. aug. 25. 12:50
 6/7 anonim válasza:

Megeshet ha szotverrel búg van. Velem megtörtént. Aztán ezetr próbalkozás után elfogadta azóta nem jelszóval használom. 4 jegyű jelszóval xarakodott zsírúj telefon. De az ilyen szotverhiba.

erből egy ha ilyet kifogsz.

2020. aug. 27. 04:38
 7/7 anonim válasza:
Ezerből*
2020. aug. 27. 04:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!