Mit szoktak csinálni, ha nem por, csepp, és vízálló egy (nagyon drága) telefon?
Figyelt kérdés
2020. aug. 24. 17:58
2/12 anonim válasza:
Pontosan ezért vennék csak mindenállót, ha drágát vennék. Így viszont, hogy ~50 ezres telefonom van, annyira nem féltem, pl. zsebre rakom bringázásnál, nem aggódok, mi van ha kiesik, enyhe esőben is zsebben tartom, nyilvan ha durván esik elteszem hátizsákba, azon belül zacskóba. Sokmindent kibírt már a mostani.
3/12 anonim válasza:
Józan paraszti ésszel tokba rakják és pl nem viszik magukkal a fürdőkádba.
4/12 anonim válasza:
Olyan telefon ami nagyon drága és nem vízálló? Érdekes. Amúgy tok és odafigyelés. Ennyi
5/12 anonim válasza:
"Olyan telefon ami nagyon drága és nem vízálló?"
régen volt olyan! 10 éve még csak álmodtunk arról, hogy majd vízálló lesz egyszer...
7/12 anonim válasza:
Én az IP68-as telefonra is úgy tekintek, mintha IP00 lenne, elöl nincs rajta védőfólia, egyébkét egy masszív tokban van (de az is inkább mert jól néz ki)
Vigyázok rá, nem dobálom, 2 év alatt egyetlen karc nem lett rajta.
Meló közben a munkámra figyelek és nem a telefonra, illetve nem viszem magammal a WC-re, fürdőbe....
8/12 anonim válasza:
Nem veszem meg, mert mi a fenének cipeljek egy törékeny kacatot...ha már drága, legyen strapabíró is.
9/12 anonim válasza:
Csak érdeklődés miatt megtudhatnánk melyik típus ez?
10/12 A kérdező kommentje:
Samsung Galaxy A31
Jó, nem az a 300ezres kategória, de akkor is, közel 100ért, már lehetne cseppálló... :) (nekem ez eddig a legnagyobb kiadásom, egy készülékre)
Nem gyártanak vízálló tokokat, hogy ha esik az eső, akkor belerakhasd, és nem ázik el a telcsi?
2020. aug. 25. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!