Mennyit adnátok ki max egy telefonért?
Illetve idáig mennyi volt a max?
Nekem anno egy iphone 4s 130k-ért. Még akkoriban újonnan lehetett kapni csúcstelót 150 alatt :)) 3 évig használtam, egyik kedvencem volt
Utána a 2. legdrágább egy huawei mate 10 pro 2hetesen használtan 110ért
Ezt használom már 2 éve.
Mostani árak brutálisak azért, egy 1 éves használt iphone 11 200ról indul.
#20: Ahogy a 3-asban írtam, nekem Nokia 3. Ingyen volt, két éve az akciós ára (flottás csomagban) 25 ezer lett volna. De mivel bevittem egy családtagot a flottával, kaptam 25 ezer kedvezményt rá.
Nekem a telefon nem státusz szimbólum, hanem használati eszköz.
Tudok vele telefonálni, androidos. Igazából mindent tud, amire szükségem van. Már két éves, decemberben lesz három, ha jól emlékszem. Abszolút semmi baja.
Az sem mindegy hogy hol veszed
Amit a neten megkapsz 40 ért az a boltban 50-60 között is lehet akár
A xiaominak van mindig 30ezres tesco gazdaságos modellje ami általános felhasználásra (telefonon, net, jegyzet) még megfelelő kompromisszum lehet ha valaki nagyon olcsón szeretné megúszni
A legdrágább amit vettem 50 ezerbe került, a mostani egy Xiaomi 4x, ez 46 ezerbe került 2.5 évbe. Olyan max. 70-80 ezret adnék ki telefonért, de inkább nem mennék 50 ezer fölé, csak akkor, ha ez alatt nem lehetne kapni elég nagy aksival (4000 mAh felett).
Igazából régebben szívás volt az olcsó telefon, a mostani ezidáig nem lassult be, teljesen jól használható, pedig én nagyon sokat használom netezésre meg van egy rakás appom. Kamerát meg alig használom, mivel dedikált fényképezőgépet használok, na az nem volt olcsó, meg az obik sem hozzá. Nem látom, hogy mi értelme lenne manapság a drága telefonnak, mondom úgy, hogy fejlesztőként találkozok a csúcskategóriával is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!