Iphone SE 2020 tapasztalatok?
/12
Az alma 5 èvig támogatja az SEt, a régi SE idén is kapott OSt.
a Google 2-3 évig ad, szoval ki a jobb?
a Google meg követ egyfolytában, kötelezi a hangrögzitô használatát ha elutasítod az app nem fog elindulni...
2. ezek után meg jönnek a hírdetések, amiket hall tôled
látom a 10-11-12. válaszoló csak hülyeséget ír megint
mert fáj nekik ,hogy nem droidot akarsz venni hanem iphonet
akkor az iphone 7 se csúcskategória mert a mediamarktnál csak 110 ezer
csori droidosok mindjárt idejönnek és elkezdenek fikázni egy olyan telefont amit sose fogtak a kezükbe csak videóba látták
Az iPhone 7 csúcskategóriás az a telefon 2016-os és annak az évnek a csúcskategóriás jellemzőit tudja. Te 14-es eléggé elvagy tévedve. Nem az fáj nekünk, hogy nem droidot vesz, mert az iPhone is jó. Csak ezek a vásárlók akik itt véleményeztek és kérdeztek egy részt fogalmuk sincs a telefonokról ahogyan neked se csak csapják a rezet.
Elhiszem hogy szeretnéd azt hinni , hogy azért a rengeteg pénzért amit kiadsz egy jó telefont kapsz, de ne hidd azt, hogy az a világ legjobban. Na már most az apple istenitése itt kivan pipálva.
Az iPhone nem rossz, de túl van árazva, minket az zavar, hogy az Iphoneon vásárlók 90% egy képet nem tud lementeni a telefonjáról kábelen keresztül és hebegnek habognak össze vissza mindent.
Az Applenél az iPhone nem egy piacversenyző telefon már jó ideje és ezt ők is tudják. Az Applnél a cél ,hogy egy egyszerű használható jó telefont adjanak az emberek kezébe. És ez sikerül és nekik.
Viszont ugyan ezért az árért hardverileg az Andorid messze menőleg jobbat kínál. Tagadhatatlan.
Nem lehet azzal érvelni a kevés ram mellett, hogy jól van optimalizálva. A több rám az egyidejűleg memóriában tartott fájlok, programokért van. Amiben ezt egy mai 40ezer forintos droid telefon túl teljesíti memória szempontból. Gyorsaságból nyilván nem.
Na de akkor hol a probléma?
Megmondom. Az Applnél senki se mondta hogy az SE 2020 a világot megváltó telefon lesz. Ennek ellenére az iPhone tábor és itt is meg úgy minden divat diktatúra áldozat és Apple fanatikus így hivalkodik a telefonra, hogy ez jó.
Az iPhone 5 évig kapja a frissítést? Nagyon jó. Szép örülök. De ne tegyünk már úgy, mintha nem lenne az Apple azon cégek között akik szoftveresen lassítják régebbi telefonjaikat... (Büntetést is kaptak érte szóval nem légből kapott mielőtt valaki ügyvédkéne az Apple nevében)
Az iPhone vásárlóknál az igényt nem a felhasználók, hanem az Apple teremti már jó ideje. A vevőinek az jó, de az piszkosul és szentül amit az Apple mutat.
Idáig még mindig nem zavar minket te tudod mit veszel a pénzedért, te dolgod mit preferálsz. Na de...
Ne gondold azt, hogy amit veszel az ütőképes az összes többi tényleges csúcs csúcs kategóriás telefonnal szemben. Mert nem az. Legyünk tisztában mit veszünk. Az iPhone nem szar, de nem is olyant mint amilyennek azt egyesek hinni szeretnék.
15. nem érti a szarkazmust xd
ha visszaolvastad volna az előző dolgokat akkor leesne...
tudom h a hetes csúcs de aki azt mondja h az SE 2020 nem csúcs mert 170 ezer ...
tovább nem ragozom mert aki ennyit se tud kikövetkeztetni arról nem gondolok semmi jót
nekem pont h fogalmam van a telefonokról
arról nem én tehetek hogy a sok iphone felhasználó nem fedezte fel az icloudot és nem tud onnan lementeni képet, így minek kéne kábel
túl árazásra azt mondom h ennyi erővel a csúcs samsungnak is durva az ára
akkor azis túlárazott...
tény h olyan telefont adnak ki amin a saját szolgáltatásuk jól fusson sok sok évig
ez müködik, nincs ezzel gond
én sem állítom hogy világot megváltó telefon , de én nemis akarok telefonnal flexelni, nekem ebbe az árkategóriába az egyik legjobb én ezt írtam, arról se én tehetek hogy valaki ezt sem tudja értelmezni.
hány évig kap frissítést nekem tök mindegy mert 2 év után ugyis újat veszek mert csak addig használok egy telefont.
én leírtam hogy az én elvárásaimnak jó.
Kicsit felkúrja az embert hogy sokan nem tudnak mondatokat értelmezni és csak a hibákat keresik és próbálják átformálni az egészet
én írtam a 9. választ
azt gondolom teis elismered , hogy azt mondta h a samsung a40 jobb mint egy SE 2020 az bullshit
azért mert 4 giga ram van abba még nem lesz jobb mert oda alap a 4 giga hogy egyáltalán ne felejtse el a telefont hogy mit csinált
Jó mentés. Szarkazmus. A hangsúly nélküli kontextusba dobd be és minden probléma megoldva. Az ősi technika.
Papíron az A40 jobb, de ne mondj olyat amit nem állítottam. Mivel egyetlen szavammal se igazoltam, se elleneztem azt a kijeneltést, hogy az A40 jobb lenne.
A kábeles dologra kitérve én nem az iCloud előnyeire céloztam, hanem azt mondtam, hogy sok ember úgy forgatja a nyálát az iPhone körül, hogy a legtöbb dolog természetes számára és nem tudja mi miért van. Csúcs technikáért fizetnek száz ezreket, de egy képet nem tudnak lementeni kábelen keresztül. Ami gáz. Így értettem. A vezetéknélküli technológia tudom létezik és mind szép és jó de nem jelenti azt, hogy annyira elkell kényelmesedjünk, hogy elfelejtsük mi, hogy működik.
Az iPhone felhasználók nagy része az olyan megnevezések mint a TrueTone, Retina, iCloud, Airdrop miatt most is azt hiszi, hogy az apple egyéni technológiát használ. Úgyan úgy van a többi hasonló árkategóriás telefonba is csak nincs neki nevük, vagy nincs elkódolva annyira, hogy mindenre tanúsítvány kelljen, mert tuti vírusos. A biztonság :D
Viccesek vagytok ahogy vitatkoztok, érvelgettek :D
most én jövök muhahah xD
csak viccelek...
több mint 2 hónapja van meg a 2020-as SE-m.
Nekem nagyon tetszik.
Előtte az első generációsom volt 2 és fél évig.
Amivel jobb, hogy nagyobb a kijelző. -érdekes, hogy pont tetszett, hogy az első generációsnál, hogy kicsi
és kis helyen is elfér. - de eladtam ég mielőtt túl keveset ért volna és megvettem ezt.
Ez a telefon nem számottevően nagyobb... pont annyival nagyobb hogy nem zavar, csak előnyére válik.
Nagyon gyors- a sebességgel semmi gond.
Kamera - nagyon jó képeket készít, de a tesztelők is hasonló véleményen vannak.
Akkumulátor - nem a legnagyobb tényleg tehettek volna bele nagyobbat, de én szinte mindenhová 2 telefonnal +
egy power bankkal megyek...
A hangja sztereó és kellően erős mind a kettő hangszórója. Akár kihangosítod akár a füledhez teszed.
A régi se-m nél ez nagyon sokszor kevés volt. Ennél viszont még olykor túl sok is... vissza kell vennem.
Szóval ez abszolut pozitív.
Rezgő hívásjelző jó erős.
Ha 1 szóval kellene jellemeznem akkor "egy kis kezesbárány" nevet adnám neki.
számomra hátrányok:
-Tény hogy nem olcsó telefon... nekem sem tetszik az ára, lehetne olcsóbb is de emelett döntöttem, amit mindjárt kifejtek, hogy miért.
-jó lenne bele még 1 sim foglalat, mert az e-sim-el nem békültem ki. így kénytelen vagyok 2 telefonnal mászkálni.
-itt megjegyezném, hogy a másik egy androidos xioaomi redmi note 4 készülék amin az internetet hostolom az iphone-nak.
-jack csatlakozó olykor jól jönne, mondjuk otthon hifire kapcsolni vagy az autóban kábelen kereszült... - de
erre lehet venni átalakítót és akkor még tölteni is lehet.
A döntésem oka:
Azért vettem ilyet mert hosszan támogatott és folyamatosan frissítik a rendszert.
És mivel ez a "legolcsóbb" új iphone, erre esett a választás.
Nincs szükségem minden újításra, extrára, 20 kamerára stb...
Mivel 5 évre tervezek vele együttműködni ezt egy androidos telefonnál nem biztos hogy 5 évig garantált.
Stabil a rendszer persze ez sem tökéletes, de az én felhasználói szokásaimnak megfelel.
másik ok:
PC-t eladtam, mivel nem játszok évek óta, mac mini-m van és jól beleillik az apple környezetbe és kompatibilitásba.
Androidot azért is féltem venni, mert ki tudja meddig frissítik az adott készüléket...
ugyanis szinte hetente adnak ki újat....és nincs annyi programozó a világon, hogy mindegyik
készülékre évekig adjanak ki frissítést. Ha frissítés nincs egy idő után hibába ütközik a rendszer
"az alkalmazás leáll" "lefagy" - Ez az olcsó árkategóriás készülékekre abszolut igaz.
javítsatok ki ha tévedek!!
Androidosok is jók ha a felső kategóriából vásárolsz, mert a rendszert remélhetőleg sokáig frissített marad.
Viszont mivel mac-em van így ez is egy szempont volt, amiért nem androidot vettem.
Tetszenek a xiaomi Redmi note telefonok...most fogalmam sincs melyiknél tartanak, de ami tetszik benne, hogy
viszonylag olcsó, 2 sim, nagy akku, távszabályozó, nyitottabb rendszer, és jobb rajta videókat nézni a nagy
kijelző miatt.
Ja és egy észrevétel, képeket simán lehet kábelen átmásolni iphone-ról gépre :D - (egy előző hozzászóló ezt hiányolta)
Nincs tökéletes telefon, és nem is az a lényeg, hogy ki mi mellett teszi le a voksát.
Ugyanakkor nem kell letolni a másikat ha neki nem olyan van mint neked...
Kinek mi az igénye és mennyit enged meg a pénztárcája, mit szokott meg stb... sajnos nem mindenki engedheti meg magána a drága telefont.
Ugyanakkor nem szabad nagyon olcsót sem venni mert azok tényleg gagyik...
Remélem tudtam segíteni.
Az új androidosokkal testközeli tapasztalatom nincsen.
Viszont amit vettem elégedett vagyok, és ha ezt Te is elmondhatod a tiédről legyen az android, iphone vagy google akkor "all right" ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!