Szia!
Ez erősen függ attól, hogy mire szeretnéd használni ezt a tárhelyet.
Mert ha csak az alkalmazásokat tárolod rajta (Facebook, instagram, viber, satöbbi, pár játék), akkor elég, de ha sokat fényképezel, vagy videózol, akkor elég hamar be tud telni az a 64 Gb.
Nekem 128 GB tárhelyem van Androidon, ebből 90 szabad. Felhőbe töltöm a fényképeket.
Alkalmazásaim általában: Ms Office, Adobe PS, Netflix, Facebook, 1-2 böngésző, pár nyelvtanulós app, Youtube / Spotify. Játszani ritkán szoktam.
Szerintem iPhone sem lenne szűkös nekem a 64 GB. Androidon sok, felesleges a 128 GB az én felhasználói szokásaimmal.
Elég igen, nekem is as van, sôt tudsz bôvîteni is, ami nem drága,
2. Az alap appokat is Tudod törölni, ami végül az icloudra kerül a gyári, tehát a telodat nem foglalja...
Utolsó,
hogy érted, hogy lehet bővíteni ? Kicserélik nagyobbra szervízben a tárhelyet vagy mi ?
Az icloud-ra gondolt.
Nekem 6 éve 64GB-os telefonjaim voltak. Van két gyerekem, fotó, videó készűl, de évente, másfél évente lementem a fotókat és előhívom. Így bőven elegendő. Csak pár zene van letöltve, mert streamelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!