12/22 Morzsi007 válasza:
Látom nem vagy képben e téren, az ios nem zabálja a memóriát feleslegesen, hacsak nem nyitsz meg egyszerre 20 appot. Iphone 6 1 GB RAM-ot tartalmaz még mindig életképes. Inkább ilyeneket ne is írj. Minimum 5 évig támogatott lesz, de tovább használható az új SE.
13/22 anonim válasza:
Unalmas már ez az állandó Xiaomi térítés. Mintva Jehova tanai basszus. Nekem van Xiaomi és iPhone telóm is. Ég és föld a kettő minden téren és nem a Xiaomi javára.
14/22 A kérdező kommentje:
Hosszú távra tervezem egyébként. Jelenleg egy Huawei P10 készülékem van, most lesz három éves. Egyébként nagyon jó kis telefon, de úgy érzem, hogy megérett egy cserére.
2020. aug. 18. 07:32
15/22 anonim válasza:
Mint mondtam SE-t semmikép nem vennék, az iphone pont azért ilyen drága mert csúcskategória. Egy olcsó iphone nem fogja addig kibírni mint a flagshipek, ez így lett kitalálva
16/22 A kérdező kommentje:
#15 Ilyen telefonod van? Vagy esetleg ismerősöd használ ilyet? Van bármi tapasztalatod ami alátámasztja az állításodat?
2020. aug. 18. 13:43
17/22 Morzsi007 válasza:
#15-nek üzenem, hogy az iphone nem egy Samsung pl, ahol az alsókategória épp kezelhető 1 év után kuka, de lehet csak hónapok, aztán inkább leváltja a kedves tulaj, mert használhatatlan lesz. A középkategória már jobb, de még mindig nem felső. Az apple mobiljai ugyanúgy bírják. 2 db (régi)SE-nk is van, az akksi cserén átestek mert 5 évesek. Mai napig működnek. Szóval itt nem kell különbséget tenni minőségben, mert olcsóbb. Nyugodtan megveheted kedves kérdező, ha tetszik.
19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
#17 kissé féltem, hogy tényleg ez a helyzet az Apple-nél is, mint a többi márkánál, hogy az olcsóbb egyenlő a rosszabbal. A válaszod megnyugtatott, köszönöm szépen!
2020. aug. 18. 20:36
20/22 anonim válasza:
#15 vagyok. Egy 3 éves Samsung Galaxy J5 2017 telefont használok. Alapvetően nem vagyok nagy Samsungos, a kezelőfelületet szeretem, de ez az alapból durván 70 ezres mobil, most már 3. Éve rendesen működik ha eltekintünk a egyre lassabb rendszertől és, hogy nem fut el rajta a fortnite. De szerintem ez egy 3 eves 70 rugós mobiltól nem is elvárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!