Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik játék kötött le a...

Melyik játék kötött le a legjobban titeket androidos mobilon?

Figyelt kérdés

#Mobil,játékok
2020. aug. 15. 10:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Head ball 2
2020. aug. 15. 11:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Gta: San Andreas
2020. aug. 15. 11:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Valahogy engem egyik sem tudott huzamosabb ideig lekötni. De igazából a GTA sorozat androidra is megjelent részeivel játszogattam. Amióta meg iPhone-om van, egy játék sem került elő telefonon.

Ha játékról van szó, akkor inkább PC-n tolom őket, szerintem ezért nem tudott annyira lekötni telefonon semmi.

2020. aug. 15. 11:07
 4/9 anonim ***** válasza:

Amíg megvolt a csapat, addig az Arena of Valor (Akkor még Realm of Valor, majd Strike of Kings néven futott)

Egy ideig játszottam a Sims free - vel is, illetve huzamosabb ideig (csak aztán meguntam, mert fizetés nélkül lassú) a Township-et, szintén "csapatban".

Mostanában nem játszom "nagyobb" játékokkal mobilon, néha előveszek 1-1 régi "ismerőst" de egyébként csak várakozáskor ilyen kisebb "minigame"-ekkel ütöm el az időt (Sakk, 2048, Dicecom, stb)

Persze amiben minden pálya után reklám van, azt egyből le is törlöm.

2020. aug. 15. 11:48
 5/9 anonim ***** válasza:
19%

“ Amióta meg iPhone-om van, egy játék sem került elő telefonon.”

Ott a pont, iPhoneon nekem egy játék sincs, bank és a BK app van rajta, ez “munka eszköz” nem játéktelefon. 😉

2020. aug. 15. 12:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Semelyik
2020. aug. 15. 13:55
 7/9 anonim ***** válasza:
PUBG. Szó szerint függőséget okozott, qrva jó játék szerintem. Hetente többször összeültünk 3-an vagy 4-en, és együtt toltuk egy csapatban, az még izgalmasabb volt. Végül szándékosan töröltem a telefonról.
2020. aug. 15. 17:45
 8/9 Alex Fly ***** válasza:
Ingress
2020. aug. 16. 13:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Pascal's Wager:

[link]

Jelenleg ez a telefonos játékok Dark Soulsa, tehát ilyen akciódúsabb szerepjátékok közül a legnehezebb és egyben legminőségibb cím is.

Hasonlóan sötét gótikus Dark Fantasy világban játszódik, mesteri pálya tervezés, komoly taktikus harcok, boss fightok jellemzik.

Magyar nyelvű videókritika kedvcsinálónak:

[link]

2020. szept. 2. 19:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!