Jó android telefon?
Telefont keresek NAGYON maximum 100.000-ért.
A legutóbbi telefonom egy Mi A2 Lite volt és nagyon szerettem. Legfőképpen azért, mert Android One telefon volt.
Viszont most olvasgatom, hogy ez az Android One program mostanra eléggé szétcsúszott és a Xiaomi is kihátrált belőle. Viszont nekem mindenképpen fontos, hogy a telefon friss rendszerrel legyen és sokáig kapjon frissítést.
A másik, amit szerintem sokat használnék, az az akksi és a kamera.
Eddig a Xiaomi Note 10 Lite-ot néztem, ez egy hónapja kapható elvileg (csak sajnos a xiaomi kamerában elég középszerű volt eddig, úgy tapasztaltam)
Konkrétan:
- fotóznék
- podcastet hallgatnék
- szakdogát írnék (dokumentum/pdf)
- zenét hallgatnék és filmet néznék (jack fülessel!)
- NEM játszanék
Én meg azt nem értem, hogy minek új telót venni emiatt, ha nincs pénzed.
Ha valóban garantálni akarod, hogy megbízhatóan megkapd az Android frissítéseket, akkor Google telót kell venni. Csak ugye a kifutó Pixel 3a is 120 rugó. Akármi mást veszel, azt bármelyik pillanatban lekapcsolhatják a gyors és rendszeres frissítésekről, ha a gyártó megunja. A Google legalább garantálja, hogy pl. a Pixel 3a mindent megkap 2022 májusáig, a Pixel 4a 2023 augusztusáig, stb. Ez a legtöbb amivel tervezni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!