Samsung A71 165K vagy IPhone SE 169K?
@30
Ja, de az almának mégis lassan esik az ára tehát ertekalobb
énis egy hónapja ugyanezen a két telefonon agyaltam
de az alma lett, előtte egy 7 es volt elötte meg egy 5s de szeretek mást is kipróbálni (android tabletem van most)
170 ért megalázónak éreztem a műanyag hátlapot meg h nincs sztereó hangzás
a kamera meg kicsit se éles
itthon 2 A szériás samsung is van de nem tetszik a kamera színkezelése
haver s8 nák jobb
talán mert az S és nem A?
SE be meglepően jó a kamera, sokat számított az új proci hiába a 8 as kamerája, az akksi 4-5 óra használatot kibír szóval úgy kell kalkulálni
én megvagyok vele elégedve, nem panaszkodok mert nincs tökéletes eszköz mert mindegyikre van kivetnivaló , az h mi túlárazott azt mindenki döntse el maga. Felesleges mindig az apple t felhozni mikor egy s10 lite is elég drága aztán műanyag hátlap sztereó hangzás nélkül
nevetséges..
Hol az asztal alól ilyen noname boltokban?
Bestbyteban az Apple 5-10 ezerrel voltdrágább kB, de az jobban tetszett mert az android nem tetszett, hogy ennyire elhanyagolja a rendszereit, 2 év után alig van frisítés, almán 5 év után is van
szóval az xxl gsm, és társaik neked noname boltok. ok :D
115k xxl gsmben. iphone 142k
Mediamarktban, meg ilyen bestbyteokban minden irreálisan drága.
Figy, ha az iphone tetszik, vedd azt. Én nem vagyok alma ellenes, én is gondolkoztam rajta, csak nekem ez a 4 éves design stb nem tetszik. Menj el valahova, ahol ki van rakva és próbáld ki.
Mit használsz jelenleg?
"az almának mégis lassan esik az ára tehát ertekalobb"
De legalábbis akad, aki ad érte annyit, ami azért nem ugyanaz.
@35
Már almát, eddig 3 droidom volt.
33. válaszoló sajnos egy barom
apple oldalon 180 a telefon
ha te megveszed valahonnan 120 ba az tuti hogy valami szürkeimportos és ha valami gond van a készülékkel mert mindig lesznek selejtesek minden gyártónál akkor saját pénzből kell megcsináltatnod
inkább fizetek többet és viszonteladótol veszek mint egy megbizhatatlan helyről
az hogy amerikába 130 ezer az egy dolog, ott 5% adó is sok
itt sajnos 27 van
barom....
#35: tudod a hivatalos viszonteladóknál ennyibe kerül. Az XXL GSM is egy gagyi bolt, mint minden GSM. Edigital, MM, Tesco, szolgáltatók, Auchan, Euronics. Ezek a hivataalos partnerek. Meg iPhone-nál az iStyle.
Szóval nem irreálisan drágák, hanem a gagyi noname boltjaidban irreálisan olcsók. Aztán kapod a nem eredeti lakatrésszel javított vackod. Buta!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!