Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung A71 165K vagy IPhone...

Samsung A71 165K vagy IPhone SE 169K?

Figyelt kérdés
2020. aug. 12. 19:28
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

#9,10 köszönöm Nektek ment a zöld

Csak mivel a boltban az eladó inkább Samut mondott ugyan abban az üzletben az Apple szakterületes iPhone-t, ezért bátorkodtam megkérdezni.

2020. aug. 12. 21:04
 12/39 anonim ***** válasza:
#8 /s
2020. aug. 12. 21:12
 13/39 anonim ***** válasza:

Igazából mindkettőnek vannak előnyei meg hátrányai. Az iPhone aksija hamar romlik, viszont jó telefon, elég gyors. Van Touch ID, a weboldalak, appok jelszavait megjegyzi, Touch ID-val be lehet írni minden jelszót. Mindent az iCloudra ment (alapértelmezésben). Annyi a rossz benne, hogy iOS-re csak az App Store-ból lehet egyszerűen appot letölteni, máshonnan a netről elég macerás, mert az IPA formátum nehezen kezelhető. Meg nálam pl nem lehet kikapcsolni a szülői felügyeletet egy rendszerfrissítés óta, nem tudom ez másoknál is így van-e. Továbbá találtak egy nagyobb hardveres biztonsági rést, ami miatt viszonylag könnyen feltörhetők a mostani készülékek. (Persze ezt a később legyártott készülékeknél biztos megoldják majd.)

Az Androidnak az az előnye, hogy sok helyről lehet appokat letölteni ingyenesen, vírusmentesen a Google Play-en kívül is (pl. Aptoide, APKPure, APKMirror), könnyű telepíteni az appokat, bárhonnan is vannak letöltve. Sok appnál az Android eseteben előbb jelennek meg az új funkció, maga az Android is előrébb jár egy kicsivel, mint az iOS. Van rá lehetőség, hogy egy app gyorsítótárát töröld, ha nem működik megfelelően. Hátrány esetleg az lehet, hogy egyes telefonon sokszor lefagynak, kicsi a tárhely az olcsóbb telefonoknál, sok rendszeralkalmazás van, amik elég sok helyet foglalnak.

2020. aug. 12. 21:14
 14/39 A kérdező kommentje:
Igen, de aki máshonnan tölt vírusos lesz a telefon, volt már nekem az...Az android irtózatosan be tud lassulni, és OSt se ad sokáig 1-2-3 év átlagban az Alma 5 évig minimum ad, múltkor írta itt valaki, hogy a 2012-es készüléke is frissítve lett, a dridnál meg az android 6 már nem támogatott, pedig csak 4 éves
2020. aug. 12. 21:20
 15/39 anonim ***** válasza:

Az Androidot is fel lehet törni. Nemrég jelent meg egy cikk, mely szerint a Snapdragon processzorok teli vannak biztonsági hibával. És ez csak egy példa volt.

Az meg nem mindenkinek előny, hogy le lehet tölteni külső forrásból appot. Én nem warezolok, hanem megveszem, ami kell. Aki nem az áruházból tölt le, azok nagy része torrentről. Utána meg megy a csodálkozás, hogy honnan szedte be a vírust.

2020. aug. 13. 06:25
 16/39 anonim ***** válasza:
Egyébként meg Samuból csak S vagy Note, amit vennék, a többi kizárva rossz tapasztalat miatt.
2020. aug. 13. 06:27
 17/39 A kérdező kommentje:

@16

A Samsung 4-5 hónap után ment a szervízbe, mert csak az ágyról esett a fa parkettára, és zöld folt jelent meg rajt, aztán teljesen beterítette, szervíz megcsinálta garanciába, mert láttak hogy szoftveres hiba is van, utána kb 1-1,5 év és a telefon szolgáltatás nem ment rajt, felhívom a Telekomot, ők mondják ahol vagyok ott minden rendben van a szolgáltatással valószínűleg a telefon a hibás, az volt a garancia megint megcsinálta.

Most a vásárlás óta eltelt 2,5 év és be se kapcsol. :(

2020. aug. 13. 07:15
 18/39 anonim ***** válasza:
Jó, de melyik típus? Nagyon nem mindegy.
2020. aug. 13. 10:52
 19/39 A kérdező kommentje:

/18

Nem? Ha én gyártó lennék én az összes termékemet jól állítanám össze nem félig meddig, lásd van olyan cég is, aki az olcsóbb telefonjainak is a csúcskategóriás chipet megadja. 😘

2020. aug. 13. 12:41
 20/39 anonim ***** válasza:

Jah, fingom nincs az egészről, ezért állok a toplista második helyén.

2020. aug. 13. 13:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!