Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A feltöltőkártyások mit...

A feltöltőkártyások mit gondolnak az évenkénti adategyeztetésről?

Figyelt kérdés
Nem tartjátok macerásnak, meg vegzálásnak?Vagy nem zavar titeket?Most azt hagyjuk, hogy előfizetéses vagy :)

2020. aug. 10. 10:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Egyébként azután hozták meg a törvényt, hogy a párizsi merénylethez valaki 250 db feltöltőkártyát vásárolt.Itt írja, ebben a cikkben: [link]
2020. szept. 6. 15:30
 12/14 Alex Fly ***** válasza:
100%
@10: azt ugye tudod, hogy az adataidnak semmi köze ahhoz, hogy éppen milyen IP címe van a végpontodnak?
2020. szept. 6. 15:52
 13/14 anonim ***** válasza:
37%

Tudom, de attól még lehetne az a felállás, hogy valaki itthon használja a számom én pedig külföldön vagyok és adategyeztetek, hogy használható legyen tovább a Magyarországon üzemelő számom...

Szóval ennek az egész adategyeztetés dolognak semmi értelme... Nem feltétlenül felel meg a megadott adat a valóságnak, hiszen online egyeztetéssel is bárki megadhatja az eredeti tulaj adatait... Ez lenne a lényeg, nem az, hogy honnan is mentek az adatok. Telefonon női hang is egyeztetheti egy férfi nevén lévő szám adatait (és persze fordítva is)... Szóval a dolog nem érte el az eredeti célját, mégpedig hogy beazonosítható legyen, ki is használja valójában a számot.

2020. szept. 6. 16:53
 14/14 anonim válasza:
100%

K*rvára utálom az adategyeztetést! Minden évben be kell menni személyesen, mert az on-line adategyeztetés folyton hibát ír ki! Felhívtam őket telefonon, hogy nem jó, elvileg telefonon is lehet egyeztetni, de bediktálás után nekik is hibát ír ki! Soha nem fogadja el a rendszer az adatokat. Mindezt úgy, hogy az elmúlt 4 évben nem változott semmilyen adatom, sem a lakcímem, sem a személyigazolványom száma! Egy nagy rakás sz*r az egész! -_-

Nem is használom egész évben a telefonomat semmire. Soha nem is szoktam telefonálni vele, csak azért kell fenntartanom ezt a számot, mert az internetbankba csakis SMS-megerősítésen keresztül lehet belépni. És még pluszban még évente mehetek be személyesen adategyeztetni ezt a sz*rt! Aki kitalálta ezt, azt fel kéne kötni!

2020. szept. 8. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!