Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefonjaitok volt...

Milyen telefonjaitok volt (eddig)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Milyen telefonjaitok volt eddig? Csak kíváncsiságból kérdezem. :)

2020. aug. 6. 18:11
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
#11-es vagyok. Egyik kollégám megkérdezte most a napokban, hogy nem-e adom el a Samsungot, mert az Ő párjának is A70 van, és szeretne összeillő telefont (csak gondolom olcsóbban). Akkor nem tudtam rá hirtelen mit mondani, de ha mégegyszer felhozza a dolgot, és meg tudunk egyezni, akkor már rendelem is a következőt: Xiaomi Poco X3 NFC, ha mostanában kéne újat venni!
2020. nov. 6. 15:12
 22/23 anonim ***** válasza:

Na én csak az okostelefonokra emlékszem :D

-iPhone 4-imádtam mai napig ott van a fiókomban

-iPhone 6-kedvenc telefonom volt és még a mai napig működő képes és néha használom is és nekem ez volt eddig a kedvenc telefonom!

-Valami xiaomi, de nem volt annyira jó gyorsan leváltottam egy:

-Huawei P20 lite(-ra)Jó kis telefon volt és csak azért váltottam le, mert 1.Kaptam az egyik a barátomtól egy kis kedvezményt a mostani telómra.2.Kicsit már belassúlt.

-iPhone 6s-céges telefon-jó telefon volt, de nem mutatott sok újat, mivel már volt egy iPhone 6-om, mondjuk csak sms-re meg telefonálásra (néhány fotó)ra használtam!

-iPhone XR-Nincs mit írni, megszokott Apple minőség:nagyon szeretem!

-iPhone SE 2020-nekem annyi van vele, hogy mostmár annyira nem tetszik a régi kinézet(home gomb)amugy jó teló-céges telefon!

2021. márc. 15. 08:10
 23/23 anonim ***** válasza:

Nokia 3410

Nokia 1112

Alcatel OT-715

Alcatel OT-308

Samsung SGH-D900i

Samsung SGH-E250

Telenor nyomógombos telefon

Nokia C2-01

Navon T200

Nokia C2-01 újra (Három példány, nosztalgia miatt)

Sony Xperia E1 D2005

Nokia 1112 újra (Két példány, nosztalgia miatt)

Nokia 5130 XpressMusic

2023. nov. 27. 04:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!