Akkor most örülsz hogy találtál egy hibát az iPhone on, és éljen az Android? 😀
Pffff
1# El kell, hogy szomorítsalak. Iphone 11 Prom van és pont mostanában kezdtem el vele youtube videókat forgatni.
Sima kábellel át lehet vinni a videókat minőség vesztés nélkül laptopra. Igaz macbook specifikus appot használok, így nem tudom hogy windows op-n lehetséges-e.
Amúgy nagyon jó készülék.
Van két dolog ami zavar benne.
Csak face id van benne. Eleinte nem gondoltam, hogy baj lesz, de mindig a telefonomra kell néznem hogy feloldjam. Ami reggel az ágyban annyira nem kényelmes, mert bármikor amikor használni akarom 90 fokos szögbe kell hoznom a fejemmel.
Plusz ha a fejem előtt is van. Rá kell néznem a telefonra különben nem oldja fel.
Ez sokszor az 1 másodpercet a feloldási időhöz. Régebben az Iphone 6osomat a zsebemből kivéve mielőtt ránéztem volna a képernyőre fel tudtam volna oldani.
A másik meg a jack csatlakozó hiánya, mert nem tudom tölteni a telefont és közben fülhallgatót használni.
Plusz elég kevés fülhallgató van, ami jó és többnyire 5x annyiba kerülnek mint az átlagos fölhallgatók.
Pl.: 2 napja elvesztettem valahol a gyári fülhallgatót. Nyílván semelyik itthoni fülhallgatót nem tudtam használni hozzá. Ma rávettem magamat, hogy vegyek egyet.
Budapest melletti kisvárosban lakom. Körbe kérdeztem az össze GSMet amit találtam telefonon és csak 1 helyen volt. Ott is csak 1, ami 13.000Ft volt.
Ettől függetlenűl nagyon jó készülék és megéri, de ez a 2 dolog picit zavar. Pedig az elején még izgatott is voltam, hogy nincs benne jack csatlakozó és hogy csak face idt lehet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!