Iphone 11-et vagy 12-őt érdemesebb venni? Többi lent.
Figyelt kérdés
Honor 10-esről váltanék és IPhoneban gondolkodom. Rászánnék most többet, hogy jó pár évig egy megbízható, fürge telefonom legyen. Mivel árilag a szeptember/októberi 12-es nagyjából a 11 Pro köré várható gondolom, kíváncsi lennék, hogy ti melyiket választanátok? Alap 12-es, 11 Pro, esetleg sima 11?
Tapasztalatokat, véleményeket, érveket nagyon szívesen olvasnék. Előre is köszi mindenkinek!
2020. júl. 24. 12:50
1/6 anonim válasza:
Miután kijött az iphone 12, iphone 11-et megvenném. Lejjebb megy az ára.
2/6 anonim válasza:
fogalmunk sincs milyen lesz a 12... és még fél év mire megjelenik....
a 11 prot választanám most.
3/6 anonim válasza:
Szia!
Olyan karácsony körül venném meg a 11-et. Mert akkor nagyon nagyok a leárazások mindenhol.
És még mindig egy 5-6 évig támogatott készüléket fogsz megvenni.
4/6 anonim válasza:
Az összes eddigi telefonomat karácsonykor vettem.
5/6 anonim válasza:
11 pro. Nekem az van, nem bántam meg. Minden tekintetben megfelel. Fontos viszont, hogy eltérő az op rendszer (Honor -> Iphone). Volt már olyan akinél ez annyira zavaró volt, hogy megbánta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!