Nokia 3 as telefonomon betelt a tárhely, kiírja hogy a már mentett elemeket kitörli és akkor felszabadul másfél gigabájt tárhely. Hol fogom tudni én megtalálni azokat a fotókat amiket most a telefon tárhelyéről letöröl?
Figyelt kérdés
2020. júl. 31. 18:06
1/12 anonim válasza:
Szerintem a gyorsítótárazott adatokat törli, és nem pedig a képeket.
2/12 qkker1 válasza:
drive.google.com
felhasználóneveddel és jelszavaddal
3/12 anonim válasza:
Onedrive-ban vannak a képek.Én is így jártam.
4/12 A kérdező kommentje:
Drive ban nincsenek a fotóim megnéztem.
Az az ondrive hogy érhető el?
2020. aug. 1. 08:25
5/12 qkker1 válasza:
Sehogy, az Microsoft, és nem droid!
6/12 A kérdező kommentje:
De hát akkor mégis hol találhatom a fotóimat?
Lassan használhatatlanná válik a telefonom mert 400 MB üres hely van csak rajta. És felajánlja kiírja, hogy szabadít fel a tárhelyet de így nem merem megtenni mert nem találom a driveban nyomát sem az eddig feltöltött fotóknak.
2020. aug. 1. 14:52
7/12 qkker1 válasza:
Miért nem veszel memóriakártyát?
8/12 qkker1 válasza:
Töltsd le a CCleaner-t, meglepően sok szart kitakarít, főleg a gyorsítótárban van sok fölösleges dolog!
9/12 qkker1 válasza:
7,1-sen most szedett le 2,75 GB-ot a gyorsítótárból.
10/12 anonim válasza:
Nem kell a CCleraner, amúgy is veszélyes program. Miért nem töltöd fel a képeidet a Drive-ba, és törlöd le a telódról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!