Mi a vélemény az új Iphone SE-ről? Tényleg annyira rossz? A gyenge kamerája miatt kételkedem benne.
Nekem ilyen telefonom van, egy xiaomi mi 8-at cseréltem le. Pozitív, hogy kisebb a mérete, az IOS is jobban bejön, illetve a mi 8 már kezdett néha megakadni, itt várhatóan 5 éven át nem fogok ilyet tapasztalni. (Nem ezért cseréltem le, hanem mert elszállt a hangszóró) A kamera nem nagy szám, de van rendes fényképezőm, úgyhogy nem igazán érdekelt. Az akkumulátor egy napot simán kibír, ha gyengébb lesz, akkor kap egy külső akkumulátoros tokot. Hátrányai a xiaomival szemben: nem oled, pontatlanabb ujjlenyomatolvasó(!)
Ha a mi note 10 nem lenne olyan baromi nagy, azt vettem volna, iPhone 11-ért már nem adnék ki annyi pénzt, úgyhogy maradt ez. Ha pedig 5 évet kihúz, legközelebb is apple lesz.
nekem SE van és megvagyok vele elégedve
a kamera nem gyenge , hanem meglepően jó képeket csinál
engem is meglepett
gyors
az akksi 4-5 óra képernyő időt tud ami nekem bőven elég
méret is tökéletes
hangszoró is tökéletes nekem
árkategóriájába az egyik legjobb
vitának nem nevezném mert olcsót akarnak hasonlítani egy csúcskategóriához aminek semmi értelme
ahogy olvasgattam a nagyja az nemis igazán beszél arról a telefonról amiről te kérdezel
igazából nemis ért a telefonokhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!