Levehető-e a telefon hátuljáról a matrica?

Ahogy írtad: "A terméken található gyári, vagy »IMEI szám« vagy garanciális zár olvashatatlanná válása vagy »eltávolítása«".
Még valamit?

leszedheted
az általad idézet szöveg nem arra a nyamvadt matricára vonatkozik
a készülék szoftveresen tárolja az imeit, ezen felül hardveresen is, általában sim tálcába gravírozva, hátlapon, akku alatt ha kivehető stb

Abszurd elvárás lenne a vásárlót az ocsmány matrica megtűrésére kötelezni.
Itt is dobja le róla:
#1 azért kérdeztem, mert én elolvastam, nem voltam biztos abban, hogy arról a matricáról van-e szó valóban, vagy mi a helyzet, gondoltam nem biztos, hogy levehetem, rákerestem, azt olvastam leszedhetem, de még mindig bizonytalan voltam, aztán mondom megkérdezem itt is a biztonság kedvéért, de köszönöm a választ!
Köszönöm mindenkinek!

ez amúgy csak azért van rajta, hogy szinkronban legyen a doboza készülékkel, végleges csomagolás előtt könnyen lehessen ellenőrizni
ugye régen az akku külön volt csomagolva, a készülék hátulján, az akku alatti részről könnyedén leolvasható volt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!