Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet hosszú életű a telefonom...

Lehet hosszú életű a telefonom képernyője fólia nélkül?

Figyelt kérdés
Motorola E5 telefonom van. Kb 2 éves, de most cserélték a képernyőjét törés miatt, mert már használhatatlan volt. Az előző képernyőn üvegfólia volt. Muszáj az új képernyőre is tennem vagy így is lehet hosszú életű?

2020. júl. 30. 00:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az üvegfólia inkább a karcolásoktól, hajszálrepedésektől védi meg; ahhoz hogy ne törjön be a képernyő, egy törésálló előlap hasznosabb, vagy törésálló tok, ami oldalra is véd minimum, mert a telefonok gyakran a sarkaiknál kezdve repednek meg.

De jobb ha elöl is védi valami, ha "szokása" pofára esnie a telefonodnak.

2020. júl. 30. 00:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig védőtokban van a telefonom, ha új telefont veszek akkor azonnal veszek egy azzal kompatibilis tokot

Így védve van a telefon mindig meg jobb is kézben tartani tokkal mert ha le van kerekítve a telefon sarkai (mint a legtöbb telefonnak) akkor könnyen kicsúszhat az ember kezéből és összetörik

2020. júl. 30. 01:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Attol fugg, ha nem szoktad leejteni, akkor okes, de attol meg barmikor leejtheted veletlenul. De ugy vettem eszre, nehany ember hajlamosabb ra, mint masok.

Viszont a karcolasokat nem tudod nagyon elkerulni folia nelkul, es akkor mar az uveg a legjobb valasztas. Persze ha azok nem erdekelnek, csak a tores, akkor te tudod... Ha nagyon nem akarsz ra uveget, akkor vigyazz ra extremen....

2020. júl. 30. 04:27
 4/5 anonim ***** válasza:
31%
Lehet,én soha nem használtam. Nem véd az a töréstől semmit,csak paraszt vakítás. Soha nem volt törött kijelzőm.
2020. júl. 30. 06:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! 😊
2020. júl. 30. 09:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!