Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SOS! A telefonom kijelzője...

SOS! A telefonom kijelzője nem érzékeli az érintést!Miért és mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap délután vettem észre, hogy nem tudom feloldani a telefont. Utána többszöri próbálkozásra sikerült, de lassan funkcionált. Kiirta, hogy sürgős szoftverfrissitésre van szükség, rá is mentem,hogy töltse, de aztán már semmire sem reagál.

Úgy van lezárva, csak a gombokra reagál, semmilyen érintsére nem, nem tudom feloldani sem.

Miért történt ez vele?Hogy oldjam meg? Muszáj szerelőhöz vinni vagy van más megoldás is? Most pont egy éve vettem, ha kell visszaküldöm garanciába, de gondoltam hátha tudtok megoldást.

Igy még sosem jártam. Szoftver miatt elmehet a kijelző is? Nagyon idegesitő.

2020. júl. 27. 09:36
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Alaplap behalt szerintem. Ha annyiba kerul (vagy kozel annyiba) a szervizeles, mint a telefon ara, akkor dobd ki a telot
2020. júl. 27. 10:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Garancia alatt ezt meg kell oldják, ugye?

2020. júl. 27. 15:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem a te hibád (beázás, szétszerelés) miatt tortent, aKkor elvileg igen
2020. júl. 27. 17:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!