Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehetséges hogy a Xiaomi...

Lehetséges hogy a Xiaomi Redmi note 9 Pro mobilomban külön be kell kapcsolni a galileo műhold érzékelését? nagyon pontatlan s lassú a gps

Figyelt kérdés
2020. júl. 27. 02:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

mert itt nem jött a fekete leves, tényleg :D

Ha munkaeszköz neki a GPS, akkor most mi van vele? Várjon a miui-ra azt jól van?

Sajnos ez a baj a xiaomikkal, ahogy fentebb írták. Jó telefonok, jó hardver, megjelenésre se rosszak szerintem, de a szoftver az kuka.

Évekkel ezelőtt is ez volt, videótelefonálni nem tudtam rajta, újra kellett indítani, mert elment a hang..

2020. júl. 27. 11:50
 12/17 anonim ***** válasza:

#11/11

Ja, de a Huwaei és a Samu is kb. ugyanezt csinálja alsó kategóriában. A40 pl. olyan cseleket csinál, hogy random nem szól az ébresztőóra, Honornál olyat láttam, hogy frissítés után kínai lett a rendszer... Én még hiba nélküli alsó-közepes telefonról nem hallottam, persze ha ezt valaki is kimondja, akkor rásütik a szakik, hogy nem ért hozzá, közben a fórumokok is 100 000-ek ugyanarra panaszkodnak...

Kiváncsi leszek, hogy OnePlus milyen lesz, ha eljutok odáig, hogy beruházzak egyre.

2020. júl. 27. 11:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk van itthon egy honor8a, 30ezer ft volt, semmi baj nincs vele.

Redmi 9 note pro azért nem annyira alsó kategória szerintem.

Én a oneplus nord-ot várom

2020. júl. 27. 12:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Off: Én is a nordot várom, csak felbax, h mindenütt 400 euro, s M.O.-n 460 :|
2020. júl. 27. 12:15
 15/17 anonim ***** válasza:

na igen, az engem is..

mondjuk valamilyen szinten érthető, hisz itt a legmagasabb az életszínvonal európán belül ;)

2020. júl. 27. 12:39
 16/17 A kérdező kommentje:
Es mikorra várható ez a miu frissites? Es kell valamit tennem vagy majd magától frissül! Nem nagyon ertek hozza...
2020. júl. 27. 13:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Augusztusi frissítéssel fogod megkapni, nem kell semmit csinálj, magától frissíti, vagy dob fel majd értesítést róla. Pontos dátumot még nem lehet tudni.
2020. júl. 27. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!