Lehetséges hogy a Xiaomi Redmi note 9 Pro mobilomban külön be kell kapcsolni a galileo műhold érzékelését? nagyon pontatlan s lassú a gps
mert itt nem jött a fekete leves, tényleg :D
Ha munkaeszköz neki a GPS, akkor most mi van vele? Várjon a miui-ra azt jól van?
Sajnos ez a baj a xiaomikkal, ahogy fentebb írták. Jó telefonok, jó hardver, megjelenésre se rosszak szerintem, de a szoftver az kuka.
Évekkel ezelőtt is ez volt, videótelefonálni nem tudtam rajta, újra kellett indítani, mert elment a hang..
#11/11
Ja, de a Huwaei és a Samu is kb. ugyanezt csinálja alsó kategóriában. A40 pl. olyan cseleket csinál, hogy random nem szól az ébresztőóra, Honornál olyat láttam, hogy frissítés után kínai lett a rendszer... Én még hiba nélküli alsó-közepes telefonról nem hallottam, persze ha ezt valaki is kimondja, akkor rásütik a szakik, hogy nem ért hozzá, közben a fórumokok is 100 000-ek ugyanarra panaszkodnak...
Kiváncsi leszek, hogy OnePlus milyen lesz, ha eljutok odáig, hogy beruházzak egyre.
Nálunk van itthon egy honor8a, 30ezer ft volt, semmi baj nincs vele.
Redmi 9 note pro azért nem annyira alsó kategória szerintem.
Én a oneplus nord-ot várom
na igen, az engem is..
mondjuk valamilyen szinten érthető, hisz itt a legmagasabb az életszínvonal európán belül ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!