Melyik ez az alkalmazás?
Figyelt kérdés
Csillagképek nevét, illetve még a repülőgép nevét (járatszám stb), és műholdakat is kijelzi. Valaki tudja melyik ez az alkalmazás?2017. aug. 4. 13:57
1/7 anonim válasza:
Nem tudjuk. Most már elárulhatod.
2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem feleslegesen írtál ide.. Értelmes válaszra képtelen vagy, igaz? Továbbra is várom azon emberek válaszát, akik tudják az alkalmazás nevét. Köszi előre is!
2017. aug. 4. 14:06
3/7 anonim válasza:
"repülőgép nevét (járatszám stb)"
van egy repülőgépes app, GPS kell hozzá olyan telefon.
flightradar az a neve.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, utána nézek! :)
2017. aug. 4. 14:28
5/7 anonim válasza:
nem tudom mid van ios vagy android.
Én egy ios telefonra telepítettem flightradar a neve.
Ez egy repülőgépes app, járatszám, honnan hova megy a repülő, stb.
6/7 anonim válasza:
Értelmes válaszra?
A kérdésed alapján nem.
A Flightradar pedig nem mutat műholdat.
7/7 A kérdező kommentje:
Ha nem tudod a kérdésre a választ, akkor - mint írtam már feleslegesen írtál a kérdésem alá. A korábbi választ (akinek sikerült értelmezni a kérdést, és segítőkész szándékkal írt, annak) köszönöm. A Flightradar valóban nem mutat műholdat, de egy próbát megér. Köszi a válaszokat!
2017. aug. 5. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!