A telefonomon a microsoft office alkalmazásban hogyan kell törölni a fájlokat?
Elkezdtem használni az office-t de rájöttem, hogy a gmailban a fájlok amiket elküldtek nekem (word dokumentum, PDF) nem tudom törölni, pedig már teljesen használhatatlanok. Hogyan kell? A szöveg melletti 3 pöttyre rányomtam a kezdőlapon, de ott csak a listából tudom eltávolítani, de a tallózásban (nálam épp a dokumentumoknál) ugyanúgy ott van.
A másik kérdésem az, hogy ezek így sok helyet foglalnak?
Előre is köszönöm a kultúrált válaszokat!
Elkezdtem használni az office-t de rájöttem, hogy a gmailban a fájlok amiket elküldtek nekem (word dokumentum, PDF) nem tudom törölni, pedig már teljesen használhatatlanok.
- Töröld a leveleket, ha nem kell. Vagy archiváld, akkor a gmail még megtartja az "összes levél" nézetben.
Hogyan kell? A szöveg melletti 3 pöttyre rányomtam a kezdőlapon, de ott csak a listából tudom eltávolítani, de a tallózásban (nálam épp a dokumentumoknál) ugyanúgy ott van.
- Nem tudni, milyen alkalmazásról írsz, a 3 pötty nem azonosít be semmit.
A másik kérdésem az, hogy ezek így sok helyet foglalnak?
Hát ez attól függ, nem igaz?
Ha szerkeszteni is akarod a csatolmányt, akkor a levél mellékletét töltsd is le, és úgy dolgozz vele tovább, ne csak a levélből nyitogasd meg. Tegyél fel egy tisztességes fájlkezelőt, pl. Total Commander és a pc-hez hasonlóan tudod kezelni a fájlokat, megnyitni, törölni, másolni, áthelyezni. Igazából innentől lehet úgy használni a telefont, mintha egy pici számítógép lenne, az alkalmazások fájllistája csak egy dedós homokozó egy jó fájlkezelő mellett :))
A letöltött fájlokkal már kedved szerint cselekedhetsz, az általad választott appal nyithatod meg a fájlokat (ha van fenn több app, ami alkalmas erre)
Az adott app (pl. Excel) fájllistájában csak a fájlokra mutató hivatkozások jelennek meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!