Létezik, hogy egy 10 000Ft-os eredeti megerősített Iphone töltőkábel egy év alatt tönkremegy?
Nem pont az a lényege, hogy megerősített, és nem tud úgy járni, mint a sima?
Azok is 1 évet bírtak.
Sajnos pont kórházban voltam, mikor venni kellett, és a volt kollégám vette. Valami elég sok év garanciát mondtak rá.
Más is járt így?
Nincs viszonyítási alapom, Iphone-om nem volt még, de volt Sony, LG, Samsung több féle, soha még töltőkábelem nem ment tönkre.
Javaslom alkalmazni a különböző házi praktikákat a kábel kímélésére. Gondolom valahol nyakban tört meg a tied is.
én nem tom hogyan teszitek tönkre a kábeleket ilyen hamar.
Én az előző előtti iPhoneonhoz kapott kábelt használtam az előző és a mostan iPhoneonhoz is. retkes már, mert persze a fehéren meglátszik minden, de nincs megtörve, lefesledve a szigetelés, stb.
"Eddig a #2 adott értékelhető választ"
2: "Iphone-om nem volt még"
szeretem Wadmalac válaszait, általában tényleg jókat mond.
de tipikus gyakorikérdésekes hozzáállás... csak az a jó válasz amit te is úgy gondolsz ahogy a válaszoló
akkor miért kérdezel ha senki más véleményét nem fogadod el?
ahogy mondtam nekem semmi gondolm az iPhone kábelekkel.
sőt a 3GS-hez 2009 ben kapott kábel is egyben van még.
nem kell györötni és akkor nem megy tönkre, ennyi.
vegyél egy dokkolót és akkor csak a telefont kell beletenni a kábelhez nem kell nyúlni.
meg nozmálisan kel összetekerni!
sokan úgy gyavarják a kábelt ahogy csak tudják.
nem szabad megcsavarni tengelyirányben!
tehát amikor össze tekered akkor közben forgtani kell hogy a kábel természetes módon tekeredjen fel.
2: "Iphone-om nem volt még"
Irreleváns.
Töltőkábel az töltőkábel.
És nem hiszem ,hogy Apple xarabbat gyártana bármelyik másiknál.
Ha meg valaki notóriusan töri, annak mondhatod, hogyan ne bánjon vele.
Golyóállóvá kell tenni a kábelt és kész. :)
#8 annak ellenére is hasznos volt Wadmalac válasza, hogy nincs Iphone-ja, mert linkelt egy hasznos videót. Az a válasz, hogy hogy teszem tönkre mindig, meg hogy van, aki botkezű, bárhogyan is nézem, nem segített.
Nem tekergetem sehogy, pusztán csak sokat kell tölteni, mert már régi sz*r, de se újat nem fogok most még venni, sem aksit cseréltetni, mert ebbe már felesleges.
Pusztán csak nem értem, hogy tudott ez is megtörni, ráadásul a másik vége. A tanulság az, hogy nem érdemes drága pénzért megerősítettet venni, mert pont ugyanúgy jár ugyanannyi idő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!