Milyen típusú utángyártott töltőkábelt ajánlanátok iphone-hoz?
Figyelt kérdés
elszakadt már a második gyári töltőkábelem, és nem adnék rá megint tizenezreket, ha úgyis elszakad. Tudnátok márkát/fajtát mondani ami nem túl drága de biztosan tölteni fogja a telefonom?2020. júl. 17. 20:24
1/6 anonim válasza:
Mit csinálsz hogy mindig elszakadnak a kábelek? Egyébként iPhone az lighting kábelt fogad, ezt csak az apple gyártja és a kínaiak a megyei piacokon a hamisítottakat.
2/6 anonim válasza:
"ezt csak az apple gyártja"
nem... :D megint nagyon okoska vagy. Miért írsz olyan kérdéshez amiről fogalmad sincs... én sem megyek a droidos kérdésekhez szakérteni.
MFi tanúsítvánnyal ellátott kábelt vegyél az biztosan működni fog az iPhonenal. (MFi=Made For iPhone)
Nagyon sok gyártó megkapta ezt, úgyhogy rengeteg termék közül lehet válogatni. Sokat egyébként maga az Apple is árul.
(Ami nem MFi kábel az is nagy valószínűséggel működik.)
3/6 anonim válasza:
"nem... :D megint nagyon okoska vagy."
Hagyd rá, hadd próbálkozzon. :D
A Baseus gyárt lightning kábeleket, én ajánlom. De biztosan van más gyártó is.
(példa egy baseus kábelre: [link]
4/6 anonim válasza:
ikiegeszitok.hu sem rossz, én még nem csalódtam bennük
5/6 anonim válasza:
A hama de egyebkent nem tudom hogy csinalod hogy elszakad nekem is iphoneom van de meg egy toltokabelem sem szakadt el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!