Melyik Iphone-nal lepjem meg magam?
Figyelt kérdés
Mielőtt jönnének az "iphone utálók" közlöm nem vagyok rájuk kíváncsi, és mindenképp iphonet fogok vásárolni. Tanácstalan vagyok. Szeretném magamat meglepni egy jól működő mobillal. Évekig használtam a mára már félig haldokló Iphone 5s-met de kéne egy új. Nézegettem a modelleket és fenn akadt a szemem a legújabbon, azaz az iphone 11 pro max-en. Árban megérné e mert nem tagadom eléggé húzós az ára. De a sima 11 vagy a 11 pro is szóba jöhet. Láttam mire képes, utána olvasgattam. Imádok fotózni, így mindenképp megérné nekem az alábbiakk közül valamelyik de a pro max hát. Akinek van már ilyen telója ami felsoroltam azok nem féltik? Mármint mikor pl. buszon vagy villamoson előveszitek akkor nem érzitek, hogy vki figyelget téged vagy a mobilodat, hogy bármikor kikaphatják a kezedből? Nagyon szeretnék egy ilyen telefont de lehet egy darabig lesz ez a félelmem, mert meglehet oldani, hogy ha megyek valahova akkor max nem veszem elő de néha azért kell. Ti melyik modellt ajánlanátok? Nekem mindenképp fontos lenne, hogy legyen sok tárhely, jó kameraminőség )selfie, hátlapi, videó), évekig használhassam laggolás nélkül is akár, jó pár évig nem akarom lecserélni és igazából ennyi. Ja és ti hogy fizettetek, kártyátokkal vagy kézpénzzel, mert ilyen sok pénzt még nem fizettem és nem akarom hogy kinézenek ha pl készpénzzel fizetnék annyit. Igen kicsit paranoiás vagyok :D. Ja és ha tudjátok mellőzni, NE AJÁNLJATOK ANDROID VAGY AKÁRMILYEN TELÓT IPHONE-ON KÍVÜL, MERT NEM FOG ÉRDEKELNI. Cssak olyanok válaszát várom, akik vita gerjesztés nélkül tudnának segíteni nekem, és nem utálják az ios rendszerét és tudnak olvasni a sorok között, mert hiába írtam egyszer hogy nem érdekel ás teló erre csak bepötyögi pár emberke az általuk javasolt android telót mikor hiába leírtam nem kell ajánlani...Előre is köszönöm a válaszokat. 23l2020. júl. 18. 01:14
21/25 A kérdező kommentje:
Lehet a színt még átgondolom de a telefon az tuti a sima 11 lesz amint írtam és max sárga lehet azt is imadom. élőben kiderul melyik jobb :D.
2020. júl. 19. 23:26
23/25 anonim válasza:
Félve álltam neki az első Iphone vásárlásnak ezért először egy 7-es volt a cél. Minden rendben volt vele, most is napi használatban van. Váltottam 11 pro-ra. Nem bántam meg, jól döntöttem. Szerintem a 11 pro max csak akkor kell, ha nagyobb kijelzőt szeretnél, ha nem akkor a 11 pro is megteszi.
24/25 Gyuri1945 válasza:
Valahogy éreztem, hogy egy lány írta ezt a kérdést. Lerítt róla. A 11-es szerintem a legracionálisabb választás. Biztos nem fizetném ki a Pro/Pro max felárát (mondjuk ha hozzámvágnák, azért nagy duzzogva elfogadnám). A zöld egy baromira eltalált és csajos szín, nekem személyes kedvencem, mondjuk a lila se csúnya. A sárgával azért csínyán bánj, az már az Xr-nél is ronda volt. Olyan, mintha lett volna annak idején egy szép Pikachu-sárga telefonod, aminek kiszívta a színét a nap. Arról nem is beszélve, hogy az alumínium keret, ami összeköti az elő- és hátlapot nem nevezhető színpontosnak, sőt!
25/25 A kérdező kommentje:
Igen a sárga taszít kicsit, főleg az oldalszíne miatt is. De a zöld szeirntem megfelelne nekem, főeg mert emlékeztet a természetre és azt imádom :D. igen lány vagyok :) Meg a pro vagy a pro max átlagosnal felülibb felhasználoknak valo nem egy átlagos usernek mint én így az tényleg sok érte.
2020. júl. 21. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!