Melyik Iphone-nal lepjem meg magam?
Figyelt kérdés
Mielőtt jönnének az "iphone utálók" közlöm nem vagyok rájuk kíváncsi, és mindenképp iphonet fogok vásárolni. Tanácstalan vagyok. Szeretném magamat meglepni egy jól működő mobillal. Évekig használtam a mára már félig haldokló Iphone 5s-met de kéne egy új. Nézegettem a modelleket és fenn akadt a szemem a legújabbon, azaz az iphone 11 pro max-en. Árban megérné e mert nem tagadom eléggé húzós az ára. De a sima 11 vagy a 11 pro is szóba jöhet. Láttam mire képes, utána olvasgattam. Imádok fotózni, így mindenképp megérné nekem az alábbiakk közül valamelyik de a pro max hát. Akinek van már ilyen telója ami felsoroltam azok nem féltik? Mármint mikor pl. buszon vagy villamoson előveszitek akkor nem érzitek, hogy vki figyelget téged vagy a mobilodat, hogy bármikor kikaphatják a kezedből? Nagyon szeretnék egy ilyen telefont de lehet egy darabig lesz ez a félelmem, mert meglehet oldani, hogy ha megyek valahova akkor max nem veszem elő de néha azért kell. Ti melyik modellt ajánlanátok? Nekem mindenképp fontos lenne, hogy legyen sok tárhely, jó kameraminőség )selfie, hátlapi, videó), évekig használhassam laggolás nélkül is akár, jó pár évig nem akarom lecserélni és igazából ennyi. Ja és ti hogy fizettetek, kártyátokkal vagy kézpénzzel, mert ilyen sok pénzt még nem fizettem és nem akarom hogy kinézenek ha pl készpénzzel fizetnék annyit. Igen kicsit paranoiás vagyok :D. Ja és ha tudjátok mellőzni, NE AJÁNLJATOK ANDROID VAGY AKÁRMILYEN TELÓT IPHONE-ON KÍVÜL, MERT NEM FOG ÉRDEKELNI. Cssak olyanok válaszát várom, akik vita gerjesztés nélkül tudnának segíteni nekem, és nem utálják az ios rendszerét és tudnak olvasni a sorok között, mert hiába írtam egyszer hogy nem érdekel ás teló erre csak bepötyögi pár emberke az általuk javasolt android telót mikor hiába leírtam nem kell ajánlani...Előre is köszönöm a válaszokat. 23l2020. júl. 18. 01:14
11/25 anonim válasza:
"a telón nem lesz fólia igaz?"
de lesz, de az csak a csomagolás része!
ha akarsz tokot, fóliát azt pluszban kell beszerezni!
de a fóliával kapcsolatban nézd meg ezt:
https://www.youtube.com/watch?v=CUzHO4-Lfqg
vigyázz! szókimondó tartalom! :DDDD
12/25 anonim válasza:
Bármilyen bankkártyával lehet fizetni, ha van rajta elég pénz, és elfogadják azt a fajtát (pl. MasterCard, Visa).
13/25 A kérdező kommentje:
Köszii asszem otps az enyém és itthon is mondjak csak pénzlevételre való sajna. De akkor jó tokot természetesen előre veszek majd, a fóliát sima gsmnél is megéri rátenni?
2020. júl. 18. 20:10
14/25 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy ne ezen spórolj! :) Én az XR-re 11 ezerért vettem fóliát és tokot (a tok MediaMarktos, ott helyben készül, sokkal rugalmasabb anyaga van, mint a sima üvegnek, azt hiszem 5 ezer forint). Nem azt mondom, mert párszáz forintért lehet külföldről rendelni, ami vagy jó vagy nem, de ne ezért törjön össze..
15/25 A kérdező kommentje:
nyugi nem fogok ;). ha már veszek egy mobilt enyi pénzért akkor simán belefér egy tok és fólia ami bírja is majd. persze ami nekeem is tetszik majd. a végső döntésem pedig az iphone 11 lesz mégpedig zöld színben ,mrt szeretem a természeet, a fákat hasonlít az égre is így tudok azonosulni vele a tobbivel nem nagyon :). 256 gb mindenképp
2020. júl. 19. 01:32
16/25 anonim válasza:
Jó választás! Nagyon szép, igényes telefon.😊
17/25 anonim válasza:
Hello nekem iphone 7 esem van de jo a 11 es is paromnak olyan van amelyik neked tetszik azt vedd meg szerintem az összes iphone jo a legbiztonsagosabb telefon nekem ez a 3 dik iphoneom es nem bantam meg en tokkal vedem
18/25 anonim válasza:
A 11-es az XR is ugynevezett "bolondok aranya". Azoknak van, akik nem tudjak megfizetni a legujabb prerium modelleket, de azert el szeretnek mondani, hogy nekik uj fajta iPhone van (ergo latszat). Ami kicsit ironikus, hiszen borzaszto ronda mindket telefon, a kerek formatervezesuk, vastagok is, messzirol olyan, mintha muanyagbol lennenek, a szeluk is aluminium. Fizetsz erte egy rakat penzt, de nem kapsz kb semmit, mert az osszes ujitast, a szep kijelzot, kamerakat a pro/s modellek kapjak meg. En mindenkeppen xs vagy xsmax-ben gondolkoznek. Alap dolgokra hasznalom a telefonom, nekem tuti nem kene pl 625 kamera. Jelenleg 7+-t hasznalok (sajna ez is meg aluminium, de legalabb kalsszikus iPhone kulso) semmi baja nincs, de ha lenne xs-t vennek egyertelmuen.
19/25 anonim válasza:
Kicsit rosszul fogalmaztam, a sima 11-esre gondoltam az elejen es az XR-re, mindketto egyforman groteszk.
20/25 A kérdező kommentje:
Nos nem vagyunk egyformák. nekem kifejezetten tetszik a 11 designja. egyedi nekem. színei is megfogtak főleg a zöld ugye. azt vesz mindenki ami tetszik neki. Mindegy hogy másnak ez ronda vagy nem, ha neki megfelel akkor megveszi kész :D. Ja még valami szüleim lehet kicsit sokkot kapnának ha elmondanám mennyibe kerülne a teló így mit javasoltok, hogy közöljem velük finoman ha kérdeznék az árát? :) mert végül az én pénzem vettem már 100 ezres laptopot is anyám is költött szobafestésre elég sokat így egy telóra költeni szerintem megéri ha 5 6 akár 10 évig is tudnám használni és vadiuj nak látszik :) Persze úgy vigyázok majd rá mint a hímes tojára.
2020. júl. 19. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!