Egy gyorstöltésre képes telefonnak nem lesz problémája abból ha csak gyorstöltővel töltöm fel?
nem.
általában 80% felett visszaesik a töltési sebesség "lassú" töltésre.
Illetve ha az akkumulátor már öregszik, akkor a töltőbe, akkumulátorba, telefonba épített automatizmusok letiltják a gyorstöltést. Ezzel védve az akkumulátort!
Én is csak gyorstöltővel töltöm és pár hét múlva 3 éves lesz a telefonom. (Xiaomi Redmi 4X)
Valamennyit romlott az akku, de nem jelentős. Nehezen hiszem, hogyha csak lassú töltővel használnám, akkor jobb lenne a helyzet.
Egyébként nemsokára úgyis cserélem.
1.5 éves A5 Samsung, 1/2 even belül észrevehető volt az akku romlás, most már kB 50%os
Napi 2x töltöm, a használat ugyan annyi.
3 és fél éve minden este gyortöltésen a telóm. Köszöni szépen, nincs semmi baja. A5 2017.
"Egy gyorstöltésre képes telefonnak nem lesz problémája abból ha csak gyorstöltővel töltöm fel?"
Ez a kérdés már szerencsére azoknak a mérnököknek is eszébe jutott, akik a töltő elektronikát tervezik, hogy a parasztnak ne kelljen azon agyalni hogy kihúzzam vagy ne húzzam. Ezért inkább megcsinálták olyanra, hogy ne tegyen kárt magában.
Ja, és ez a nem töltöm fel teljesen, meg nem merítem le dolog, ez biztosan nagyon kíméli az akkut, de így visszaktekintve kb. 1210 alkalomnyi gyorstöltés után, nem tudom még mit tudna nyújtani ha kímélem.
A telefon van értem. Használom. Jó, lehet, ha nincs mákom, már a harmadik akkut cserélem benne.
De ez más kérdés, ha selejtes, ne én vigyázzak már rá. Becsúszhat hiba, persze. De alapból képes megfelelően működni. Merd használni.
Februárban lesz 4 éves a telefonom, mindig tokban, gyorstöltővel töltöttem, nyáron le is tiltott gyakran hogy forró.
Ha nem marad bekapcsolva a gps meg bluetooth, csak a wifi, másfél napot elmegy.
Ha reggel 8-tol hallgatom rajta a spotify-t, du 4-5 körül már tölteni kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!