Vettem egy baráttól egy telefont és ez a telefon nem kártyafüggetlen (barátom telenoros én telekomos) Miután berakom a sim kártyát kér egy valami network connection kódot. Mit lehetne tenni hogy tudjak telefonálni az én kártyámmal?
Valószínűleg az a baj, hogy a barátod telefonja Telenor függő, de te Telekom kártyát akarsz belerakni.
Ezt maximum egy függetlenítéssel tudod megoldani, amit szerintem a szolgáltatónál is lehet kérni.
Most tényleg ennyire nem nyilvánvaló számodra, hogy a függő telefon azt jelenti, hogy csak adott szolgáltató kártyájával lehet használni?
Amint ki van fizetve a telefon, lehet vinni a szolgáltatóhoz, köteles függetleníteni.
Ha iyílen jó fej, hogy nem szólt, nem lepődnék meg, ha még menne a részletfizetése is a telóra. Addig meg nem lehet függetleníteni, csak ha már lejárt a részlet meg a hűségidő.
Szóval kérdezd meg tőle, részlet, hűségidő lement-e róla.
Ha igen, az adásvételivel te is függetleníttetheted az ő szolgáltatójánál, ingyenesen.
Ha nem előfizus, hanem feltöltő kártyás volt, valamennyit kell fizetni, szolgáltatónként változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!