Mi van akkor, ha kártyafüggetlen telefont veszek?
Mindig a Telekomnál vettem telefont előfizetéssel.
Most lesz 2 éves a jelenlegi telóm és lassan lejár a 2 éves hűségidő.
Telekom: "A két éves hűségidő lejártát követően a mobil hang és net díjcsomag kombinációk havi díja nem változik."
Tehát ha jól értelmezem, akkor 2 év után (lejárat után) is fizetem a csomagot és értelemszerűen marad a jelenlegi net mennyiségem és a többi?
Kinéztem egy telefont. A telekomnál kapni is, de 22 hónapon át 20 ezret kellene fizetni, mindennel együtt.
Akkor már mindegy, ha megrendelem egy online boltból egy összegért, vagy olcsóbban, és akkor csak a jelenlegi net és hang csomagot fizetem továbbra is.
Lehet olyat, hogy rendelek netről X összegért egy telefont, és mivel kártyafüggetlen, így a jelenlegiből átrakom a jövőbeli telefonomban?
Nem vagyok az ilyen kártyafüggetlen telefonokkal kapcsolatban jártas. Tudna vki adni egy részletes leírást?
Válaszokat előre is köszönöm!
Lehet olyat, hogy rendelek netről X összegért egy telefont, és mivel kártyafüggetlen, így a jelenlegiből átrakom a jövőbeli telefonomban?
Igen!
/amennyiben passzol a foglalat: micro sim, nano sim nem ugyanaz, de kicseréli a szolgáltató ha kéred/
"2 év után (lejárat után) is fizetem a csomagot és értelemszerűen marad a jelenlegi net mennyiségem és a többi?"
igen, mintha misem történt volna
a káryafüggetlen telefonba azt raksz amit szeretnél, tehát a jelenlegi kártyádat is beleteheted és használhatod tovább.
és természetesem mivel lejárt a hűséged a telenornál válthatsz díjcsomagot is ha szeretnél, akár olcsóbbra is.
SŐT!
érdemes utána nézni annak, hogy amit most jelenleg kapsz a díjcsomagodban azt lehet, hogy most 2 év után olcsóbban kapod meg, vagy ugyanannyi pénzért többet (több adatot például) kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!