Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Pécsett hol érdemes új Iphone...

Pécsett hol érdemes új Iphone készüléket venni?

Figyelt kérdés
Sajnos ma tönkrement a telefonom. Az elöző Iphone -om a Mobilcornertől rendeltem de sajnos most nem tudok a szállításra várni. Pécsett van hasonló megbizható bolt ahol gyári garancia van a készülékre ami nem a Media Markt vagy az Euronics?
2020. júl. 16. 19:00
 1/3 anonim ***** válasza:
2020. júl. 16. 19:17
 2/3 anonim ***** válasza:

ha nem MM vagy euronics akkor az edigital.

Más asszem nincs sajnos.

bár én 10 éve vettem egy Apple billentyűzetet, de nem emlékszem hol... valahol a Citrom utca környékén, de nem ott... Egy belső udvarban az emeleten volt az üzlet.

2020. júl. 16. 19:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Én mindenképp egy 7plus -ot szeretnék és sajnos ez a tipus már nagyon kevés helyen kapható. A Media Markt ban találtam ma egyedűl de igen sokalom a 239.000ft -ot (32gb) érte. Az Edigitálban már nincs sajnos jó ideje. Még megpróbálom a Gsm -elet majd.
2020. júl. 16. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!