Az alábbi készülékek közül melyiket érdemes választani?
Sziasztok, pár nap múlva meghosszabbítom a hűségidőmet a Telekomnál, és úgy érzem már ideje lenne egy új telefont vásároljak. (Jelenleg egy iPhone 6S-t használok)
Mindenképp szeretnék androidos irányba mozdulni.
-Honor 20 Pro
-Huawei P30
-Samsung Galaxy A71
-Samsung Galaxy S10 Lite (Bár ez most nem kapható,ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy újabb készlet várható.
Ami igazán fontos, hogy 1 napot legalább simán bírjon ki mivel néha navigációt is használom, illetve a kamera is készítsen jó képeket ( Nyilván nem profi fotókat, de social média kompatibilis legyen :D )
Köszönöm a segítséget előre is.
Attól függ, Huawei és Honor felülete kicsit közelebb van az Apple-höz. A Google támogatás is megvan ezekhez a készülékekhez. Az első nem tudja mit beszél, csak hallott valamit.
Samsunggal nincs jó tapasztalatom, nekem hamar belassult, de hátha jobbak már (S8+ volt)
Hogyha ennyire fontos, hogy 1 napot kibírjon, akkor bátran merem ajénlani a xiaomi redmi note 8t-t. Nézz utána! 2 ismerősöm is vett 2 hete és eddig nincs panaszuk.
De ha nem sajnálod rá a pénzt akkor pedig: Xiaomi Mi note 10.
5260 mAh amivel még több mint 1 napot bírsz ki, 5 kamera és csak 150k
Épp az előbb válaszoltam egy hasonló kérdésre, #9 -es válaszoló voltam:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
Szóval szerintem a Huawei P30 Pro tökéletes. Hihetetlen kamerája van, óriási zoommal (távcsőnek is megteszi), gyors, és az akkuja négy napig kibírja nekem egy töltéssel, ha nem nagyon használom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!