Mennyire jellemző az, hogy az emberek úgy írnak hosszabb szövegeket olyan nyilvanos helyen ahol az ember adott esetben eloveszi a laptopjat/telefonjat, hogy bluetothos billentyuzetet hasznalnak telefonon való pötyögés helyett?
Nekem sokkal konnyebb-gyorsabb lenne ugy megirni barmit telefonrol, mint erintos billentyuzettel kepernyoolvasoval hasznalom a telefonom, ami miatt nem tudok az erintokepernyon tul gyorsan irni (nem feltetlen talalom el elsore a betuket, szoval tobb ido leirni “megkeresni” egy adott betut, mint latva).
Korulnezni ugye nem tudok, hogy mi a szokas, es ezert bizonytalankodok.
Akit eddig kerdeztem, azt mondta, hogy o nem figyel ilyenekre, ugyhogy fogalma sincs 😂
Hát, én egyetemista vagyok, de én csak azért szoktam figyelni másokat, mert Tech-bu*i vagyok, és oda-vissza vagyok pár laptop márkától, (Apple, Razer) de egyébként a többieket nem szoktam "megbámulni" csak azért, mert bluetooth billentyűzetet használ.
Bár, tény ami tény, az emberek bluetooth billentyűzetet általában tabletekhez használnak, vagy all-in-one PC-khez, nem pedig mobilokhoz. Viszont ha neked így kényelmes, akkor hajrá.
Sziasztok,
Első válaszoló, köszönöm, hogy leírtad a meglátásaid :)
Hát, végülis ha tabletet szokás így használni, akkor a telefon se lenne talán olyan fura. Meg egyébként simán lehet, hogy tényleg nem nagyon törődne azzal semki, hogy mit csinálok :D A tablet egyébként olyankor a billentyűzet mellett szokott lenni, vagy hogy nèz ez ki?
Második válaszoló, köszönöm, hogy írtál. A “technikája” már megvan a telefon billentyűzet együtthasználatnak (semmi extra, valahol egymás közelében vannak), nekem leginkább tényleg az volt a fontos, hogy mennyire szokás együtthasználni a kettőt, nem néznének -e úgy rám az emberek, hogy ez itt meg mit csinál :D
Harmadik válaszoló, elolvastad a “megjegyzés” részbem leírtakat? :) mert fontos infokat tartalmaznak :D egyetemista korom óta nem tudok papírra jegyzetelni, és az öt év alatt már bőven volt ideje fejlődni a gépelési sebessègemnek :D
2. vagyok. Nem lehet tudni, ki mit gondolna. Talán azt, hogy de menő, talán azt, hogy de béna, talán semmit, és szerintem ez a legvalószínűbb. Buszon (nem távolságin) is láttam már olyat, aki laptopot használt. Látok egyébként gamepad-billentyűzeteket mobilhoz, pl. ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!