Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit hogyan állítsak be?

Mit hogyan állítsak be?

Figyelt kérdés
Nokia 5230on hogy állítsam be a telefont hogy a navigáció ne vegye le a pénzt a telefonról ha kikapcsolom a kiegészített gps-t meg a hálózatalapú-t akkor belépek a navigációba és soe tölti be azt ami nekem kell ha visszakapcsolom akkor jól működik de viszont leveszi a pénzt.Meg van egy olyan gondom hogy a jobb felső sarokban villog egy sms-jel és nem tudom hogy azt onnan hogyan tudnám eltüntetni?Vagy nem az vette le nekem a pénzt mert valamit nem tud letölteni és folyamatosan tölti?Valaki segítsen nekem mert ez egy kész vagyon így:s
2010. aug. 2. 21:32
 1/5 A kérdező kommentje:
mellesleg az adatkábel tartozéka a t-mobile nál a doboznak mert én ott vettem és nem kaptam hozzá:S
2010. aug. 2. 21:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Ügyelj arra, hogy csak a beépített GPS legyen kipipálva az összes többi ne.(MENÜ/ALKALMAZÁSOK/HELY/HELYMEGHATÁROZÁS/HELYMEGHAT. MÓDSZEREK utána vissza lépsz egyet és a HELYMEGHATÁR. SZERVER/LETILTVA)És a térkép Offline módba legyen. Ha ez megvan, akkor ingyenes lett a navi. De amikor először indítod el a navit (hogy elküldjön téged A pontból B-be) várni kell 5-10-15percet(mivel ez az első indítás (hidegindítás)), hogy megtalálja a műholdat. Az sms jel pedig a használati kézikönyvbe benne kell, hogy legyen, vagy pedig a súgóban megtalálod, vagy indítsd újra a telefont! Tudom, sokat nem segítettem, de azért leírtam amit tudtam!
2010. aug. 7. 17:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Még az előző vagyok és én is a T-mobilnál vettem és én se kaptam, de úgy tudom, hogy már egyáltalán nem adnak adatkábelt az 5230-as Nokiákhoz.(Ha tévedtem, akkor valaki javítson ki!)
2010. aug. 7. 18:00
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi és van egy olyan kérdésem hogy miért a szomszéd falut teszi ki a saját pozíciómnak?segíts kérlek mert nem tudom mit csináljak és a műhold jel nagyon gyenge. a saját helyzetnek pedig be van állítva a házunk.
2010. aug. 8. 11:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Még mindig az első vagyok! Bocsi a késésért!

Valószínűleg gyenge a jel! nekem se a pontos tartózkodási helyemet jelöli be.

2010. szept. 3. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!