X10 mini pro -n mit állítsak be, hogy a 0. facebook.com ne vegyen le pénzt?
Amióta megvan a telefonom nem volt a kártyámon pénz és tudtam használni az oldalt. Ma feltöltöttem a kártyámat 3500Ft -tal és néhány percnyi 0.facebook használat után észrevettem, hogy az egyenlegem ~2900Ft.
Milyen beállítást és hol kell letiltanom, hogy pénz levonás nélkül használhassam? :(
Nem a facebook kerül pénzbe, hanem a többi alkalmazás ami netet használ.
Fizess elő havi 590 ft-ért a GoNet S internet csomagra.
Megnyugodhatsz, nem a 0.facebook.com veszi le a pénzedet. Vásárlás előtt tájékozódtál volna az android azon jellegzetes tulajdonságáról, hogy igen aktívan használja a netet. Ezzel nem tudsz mit kezdeni. Ha letiltod a netet akkor nem megy a facebook, ha facebookozni akarsz akkor meg kell net, de akkor meg a rendszer is használja és fizetsz.
Vagy szokj le a facebookról és tiltsd le a netet, vagy köss egy netes csomagot és akkor netezni is tudsz bárhol meg nem is kell a 0.facebook.com-ot használnod, mert megy minden más is. Így jóval olcsóbban tudsz netezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!