Milyen telefont vennétek, ha most állnátok mobil vásárlás előtt ?
Valami Xiaomi-t.
Viszonylag olcsó és jól működik. Csak dicsérni tudom!
Xiaomi - ha tényleg occsóság a fontos és funkciók.
Huawei/Honor nem, nagyon nem sajnos.
Samsung telefonok nagyon tutik.
Alcatel, Motorola, LG, ilyenek.
Igényeket nem írtál amigy
Szia!
Nekem egy Huawei P20 Lite-om van, jelenleg meg vagyok vele elégedve. Én is akciósan vásároltam (a maga idejében).
Talán karácsonykor, vagy jövőre tervezem lecserélni.
Hogy pontosan milyenre, azt még most nem tudom, de vagy a Xyaomi csúcskészülékei, vagy pedig az OnePlus készülékek jöhetnek szóba.
5-ös, nekem maximum akkor lesz lecserélve a kis Huawei-em (nem is olyan kicsi), ha meghal, vagy nagyon halódik. Az előző ami egy ZTE Firefox volt, 8 évig bírta. Még múködik, de már nagyon idejétmúlt és lassú is. Szerintem a Huawei nem rossz, nekem is húgom segített, ő ért a telefonokhoz. Olyat választott, amit ő is szívesen használna. Idén március óta használom és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Könnyű kezelni, praktikus, nagy kijelzőjű, gyorsan tölt, lassan merül az aksija és gyors maga a készülék is. Ja és Androidos.
2-es voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!