Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vettem egy NFC-s telefont s...

Vettem egy NFC-s telefont s NFC matricákat. Van valami magyar leírás, ami alapján el tudok kezdeni ezzel kikísérletezni úgy hogy semmi informatikai tudásom nincs de nagyjából értem ennek a lehetőségeit?

Figyelt kérdés
Ha jól értem, a lakás különböző helyeire felragaszthatom a matricákat s ha egyes ilyen helyeke teszem, akkor történik valami. Olyan leírás érdekelne ami elmagyarázza rendesen, hogy mi ez, s hogyan mukodik, hogyan muködtethető, s feltár a lehetőségekből minnél többet. AZ általános megfogalmazás, miszerint bármit meg lehet vele csinálni, nekem túl nyitott. Ötletek rengetege kellene amit vagy kipobálok mert tetszik, vagy nem.
2020. júl. 14. 07:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
ezt a vagy sehogy válaszolást jobb lett volna ha ti fogadjátok meg mert egy írásotok se a kérdésre adott válasz volt. amiket meg itatok, az egyenlő a semmivel, mert a hiedelmetekkel ellentétben más is be tud írni a googlebe egy két szót néhány találatért, csakhogy nem erre irányul a kérdés. attól meg nem lesz kevesebb az intelligenciám, ha azt hiszed nem használom a googlet, csak ép nem az első néhány találat érdekel. a tied viszont jó eséllyel kevés ezért találsz ki ilyen hülyeséget. olyan valaki válasza kéne aki nem a google első néhány találata alapján irkál, hanem azért mert már rég tudja a választ. a te esetedben azért járt volna hála, ha csendben maradsz s hálás leszek ha mostantól ezt teszed.
2020. júl. 15. 12:15
 12/14 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Mondom, hogy illem és intelligencia kérdése.

20 év alatt ritkaság volt, hogy én kérdezzek (mindent megtalálok a neten), de volt rá példa.

Jött olyan válasz is, akit leugathattam volna.

De nem tettem, mert én voltam a kérdező, ezért megadtam a tiszteletet, mert mégis vette a fáradságot, hogy írt valamit.

Intelligencia...

Ennyi...

2020. júl. 15. 12:19
 13/14 A kérdező kommentje:
mert vette a fáradtságot és mellébeszélt. Az illem és az intelligencia arrol is szolhatna hogy ha valamit nem tud akkor nem beirja a googlebe s bemásolja az első találatot - amit bárki megtehet maga a kérdező is - hanem hallgat. Ha illemet és intelligenciát követelsz akkor magadtol is követeld meg a törekékét is. (ugyanannyit kéne). na de hogy még törekékét se.... Ehelyett itt trollkodtok és offoljátok szét kérdések ezreit sok ezer oldalakon át. Komolyan ügy gondolod hogy ez az illem és intelligencia?
2020. júl. 15. 13:45
 14/14 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Minden egyes szavam vállalható, csak te nem akarod felfogni.

Én is egy sajátos hobbinak hódolok csupán: 20 év alatt rengeteget tanultam csak abból, hogy másoknak kikeresem a válaszokat, esetleg le is fordítom neki angolból, majd készen tálalom. Plusz még a saját tudás és tapasztalatok átadása természetesen.

Te is csak egy sajátos hobbinak hódolsz, mint néhány kérdező ezen a felületen: arcátlansággal vitát provokálsz, hogy direkt ne is kaphass választ a kérdésedre.

Fura hobbi, de egyesek direkt élvezik, úgy látom.

2020. júl. 15. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!