Vettem egy NFC-s telefont s NFC matricákat. Van valami magyar leírás, ami alapján el tudok kezdeni ezzel kikísérletezni úgy hogy semmi informatikai tudásom nincs de nagyjából értem ennek a lehetőségeit?
Mondom, hogy illem és intelligencia kérdése.
20 év alatt ritkaság volt, hogy én kérdezzek (mindent megtalálok a neten), de volt rá példa.
Jött olyan válasz is, akit leugathattam volna.
De nem tettem, mert én voltam a kérdező, ezért megadtam a tiszteletet, mert mégis vette a fáradságot, hogy írt valamit.
Intelligencia...
Ennyi...
Minden egyes szavam vállalható, csak te nem akarod felfogni.
Én is egy sajátos hobbinak hódolok csupán: 20 év alatt rengeteget tanultam csak abból, hogy másoknak kikeresem a válaszokat, esetleg le is fordítom neki angolból, majd készen tálalom. Plusz még a saját tudás és tapasztalatok átadása természetesen.
Te is csak egy sajátos hobbinak hódolsz, mint néhány kérdező ezen a felületen: arcátlansággal vitát provokálsz, hogy direkt ne is kaphass választ a kérdésedre.
Fura hobbi, de egyesek direkt élvezik, úgy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!