Német prepaid kártyát Magyarországon használva mennyibe kerül egy telefonhívás magyar számra?
Anyukámnak akarnék egy telefont adni, de gyakorlati okokból német kártyával használná.
Ezért érdekelne, mennyibe kerül neki egy-egy hívás.
(Magyar kártya nem jöhet szóba, ezt ne javasoljátok)
A segítö válaszokat elöre köszönöm.
2-es: és ez mit jelent a gyakorlatban, hívásonként mennyit kell összesen fizetnie?
Anyukám MO-on él, gyakorlatilag csak ott használná a telefont.
Talán megnézhetnéd a kiszemelt szolgáltatónál az erre vonatkozó szabályokat.
Egyébként miért kell a német kártya, ha mindig MO-n van?
Eddig EGY hasznos választ kaptam.
Azért kell német kártya, mert anyukám nem tudja aktualizálni a kártyát, ezért minden évben elveszti a számot és újat kell neki venni. A német kártyával ilyen gond nincs, amíg van rajta pénz, addig müködik.
Emellett tapasztalatokra vagyok kíváncsi, pl. amiket a 2-es válaszoló írt. A roaming az itteni infók szerint nincs, ezért kérdeztem rá MO-on.
“ mert anyukám nem tudja aktualizálni a kártyát, ezért minden évben elveszti a számot és újat kell neki venni. ”
Miért? Nem tud bepötyögni két számsort az automata hívásba? Vagy nem tud rátölteni egy ezrest?
"mert anyukám nem tudja aktualizálni a kártyát"
Te is tudod neki "aktualizálni" akkor is, ha éppen Németországban vagy
Nem értem, egyesek képtelenek megérteni a kérdést és arra válaszolni!
MÉG egyszer:
NEM, nem tud bepötyögni két számsort - csak telefonálni tud, sms-t írni nem.
NEM, Németországból nem tudom aktualizálni, mert az sms-t ö kapja a telefonra, csak nem tud vele semmit kezdeni.
SZóval, a kérdésem továbbra is az, milyen extra költségek vannak a mo-i (magyar számok hívása) telefonálások során, ha MO-on német feltöltös telefont használ.
Látszik az alma nem esett messze....
MILYEN SZOLGÁLTATÓ, MILYEN CSOMAGJÁRÓL BESZÉLÜNK????
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!