Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 32GB iPhone, miért van teli a...

32GB iPhone, miért van teli a tárhely?

Figyelt kérdés

iPhone 6s, 32 GB, most raktam át minden képet, videót laptopra, a töröltekből is mindent kitöröltem, alíg néhány alkalmazás van rajta, a beállításokban azt írja, hogy “Egyéb” kategóriában 27 GB be van telítve. Ezt hogyan csökkenthetném?

- Az IPhone szar, vegyél androidos megjegyzéseket ha lehet elkerülném.

#mobiltelefon #Apple #tárhely #GB #iPhone #Tárhely csökkentése
2020. júl. 6. 19:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként igen olvasd el,ès ha nem megy úgy sem,akkor várj 2-3 napot ès ha úgy sem jó akkor csináld amit írtam.
2020. júl. 6. 20:11
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Jólmondja a #10-es. De androidnál is ez a helyzet. Lassan fél éve hogy újraraktam és nincs fent csak pár app amit rendszeresen használok. Meg az instán kívül mindent ( face youtube stb ) böngészőből használok. De már krittyog hogy elfogyott a tárhelyem pedig hetente takarítok magam után. Pl mostis 16 gigás belső tárhelyből kb 800 mega van még szabad. Pedig mindent az sd kártyán tartok amit csak lehet egyből átrakok oda, zenék, letöltött képek stb..
2020. júl. 8. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!