Hogyan tudok iPhone 11-en, közvetlen külső tárhelyre videót/képet rögzíteni?
A telefon belső memóriája 64Gb, és egy 4K-s felvételnél nem túl sok ez a tárhely. Van erre bármi eszköz/megoldás, hogy a lighting portba dugva egy kis pendrive szerűséget, a telefon gyári kamera alkalmazásával, a kis külső egységre rögzítsem a videókat??
Tudom, van külső SSD meg HDD, de azok méretben/súlyban más kategória, és plusz még áram ellátás is kell hozzá.
Köszi.
közvetlenül külső tárolóra rögzítés nem lehetséges.
Nagyobb telefont kellett volna venned ha tudtad, hogy videózni fogsz.
4K 60 fps esetén 400 MB 1 perc
4K 30 fps-nél 170 MB 1 perc
Én most csináltam egy 4K 30 fps videót (Huawei mate 20 Pro), 60 másodperc hosszú, csak kipróbálni, hogy mekkora lesz a mérete.
Ez 274MB-os lett.
60 FPS esetén durván fél giga / perc (?)
Vagyis 2perc/gigabájt.
30Gigabájt elegendő egy óra videóra kb.
iOS-en nem tudsz külső tárhelyre menteni.
Androidon microSD-re tudsz.
az iPhoneonról írtam ki, a beállításokban ezt írja és nekem hevc-re van állítva.
eleve át sem lehet kattintani 4k 60 fpsre ha nincs hevcre állítva.
lehet külső tárhelyre másolni az iPhone-ról - kingston ixpand például.
de közvetlenül a felvételt nem lehet átirányítani.
mielőtt elkezdi valaki kakizni az iPhonet pont azért nem teszik bele a kártyaslotot, mert a felhasználók tuti, hogy olcsó gagyi kártyákat tennének bele és emiatt lassulna be a telefon és mennének reklamálni, hogy hát milyen kaki már az iPhone.
Sok droid is azért laggol, mert nem tud elég gyorsan írni a kártyára vagy olvasni onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!