Miért olcsóbb az iPhone webáruházban, mint közvetlenül az Apple-tól?
Sziasztok.
iPhone 7 telefon vásárlás előtt állok, viszont nem értek valamit.
Kinéztem több webáruházat is, ahol a 128 GB mattfekete telefon ára 255-260 ezer forint körül mozog, van olyan értékesítő, ahol +1 év forgalmazói garanciát adnak az 1 év gyári garancia mellé. Bontatlan csomagolású, európai piacra szánt, magyar nyelvű és kártyafüggetlen készülékről van szó. Ugyan ezekkel a paraméterekkel közvetlenül az apple.hu oldalon 294.990 forintért tudnám megrendelni a telefont, de csak 1 év garanciával.
Miért lehet ez?
Köszi
Veletlenul nem e Goophone i7-et nezted ki magadnak?
Mar nem emlekszem melyik magyar gsm shopban lattam, iphone 7-kent aruljak.
Szerintem egyszeruen elirtak, es ha meg akarnad rendelni azt mondanak hogy bocsi de 294.990.
Ha osszehasonlitod ezt a ket termeket:
7, 128gb, silver, 255990ft
ezzel:
7, 32gb, silver, 254990ft
akkor nyilvan latszik mekkora hulyeseg ez az oldal, mivel a 32gb-os hajszal elteressel ugyanannyi mint a 128gb-os.
ahol +1 év forgalmazói garanciát adnak az 1 év gyári garancia mellé. Bontatlan csomagolású, európai piacra szánt, magyar nyelvű és kártyafüggetlen készülékről van szó.
Ezeket mindig kritikával kell kezelni
Azért lehet olcsóbb, mert szürkeimportos, nem a hivatalos magyar forgalmazótól származik. Így pedig elveszted a +1 év szavatosságot.
"*Az itt feltüntetett árak a készlet utolsó darabjainak forgalmazásakor voltak érvényben."
Ez is egy régi trükk: valami pont nincs raktáron, ha megérkezik, akkor sajnos emelkedik az ár a nagy kereslet miatt.
Köszönöm a válaszokat.
Viszont itt, ezen az oldalon is lényegesen olcsóbb (261.000 ft ) 1+1 év garanciával, s ennek az oldalnak elég jó visszajelzései vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!