Milyen telefont vegyek?
Sziasztok! 2 éves Xiaomi Redmi Note 5-öm van. Sajnos betört az előlapi kamera kijelzővel együtt. Megnéztem, minimum 50 000 lenne megjavítattni. Viszont 70 000 a telefon ára, ezért nem annyira éri meg szerintem. Az lenne a kérdésem, milyen telefont érdemes venni? (Zsebpénzem van: 73000 Ft eddig, kiszámoltam: 2 év alatt bejön kb 219 000 Ft.) Eredetileg laptopot szerettem volna venni majd a továbbtanulásra, de borzasztó, hogy nem tudok normál képeket készíteni a telefonommal. Előre is köszi a válaszokat!!
(Telefon elvárások: ne legyen horrorár (max 200000 Ft, de minél olcsóbb annál jobb, jó legyen a kameraminoseg (hobbi fotós vagyok), es igy igazából ennyi)
SAMSUNG GALAXY S20 DUAL SIM 12 + 12 + 64 megapixeles hátoldali kamera, Maximális bővíthetőség 1 TB
Ha jó fotókat akarsz akkor ezt vedd meg ez majdnem két kiló a Telekomnál
Érdekes, nekem pont hogy inkább nagyon jó tapasztalatom van a Huawei-vel! Az előző telefonom az volt (Ascend P7), és 4 évig tökéletesen működött, full elégedett voltam vele! Bár ha valami szuperolcsó sufni gsm-ből rendelted, akkor nem csodálom, hogy selejteset kaptál! És pont ezt akartam előtte mondani, hogy a Mobilarénás tesztfotók alapján márkától függetlenül szerintem a sima Huawei P30-nak van az egyik, ha nem a legjobb kamerája!
Én anno a Turbado-tól rendeltem a Huawei-met, és semmi probléma nem volt, szerintem a legjobb mobilos webshop! És a pénzedért a P30-as vagy Mate 20-as szériát ajánlom, a legjobbak azok közül, amiken még vannak Google-szolgáltatások!
Esetleg még a Xiaomik is brutálisak, a legjobb ár-érték arányt képviselik az ismert márkák közül, abból is a Xiaomi Poco F2 Pro a legdurvább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!