Ha MediaMarktban veszek telefont, megkérhetek ott valakit, h rakja nekem bele a simkártyát?

Sziasztok!
Köszönöm szépen a segitséget! :) megnyugodtam :D

Szia!
Ha régi készüléket használsz régi SIM kártyával, akkor valószínűleg nem fog beleférni a régi SIM kártya az új telefonba, mert a régi készülékekbe Mini (az a legnagyobb) SIM kártyák mennek, az újabbakba Micro (közepes méretűek), a mai készülékekbe pedig Nano SIM megy (jelenleg a legkissebb).
Ha régi SIM kártyáról van szó, akkor először meg kell vágni a kártyát.
Az alkalmazott segíteni fog (legalább is Nyíregyházán nagyon segítőkészek a dolgozók, más Médiába még nem voltam, de biztos máshol is azok).

Meg hát végül is azért vannak ott, hogy szükség esetén segítsenek.
Mert rengeteg olyan ember fordul meg nap mint nap ott, akinek nagy szüksége van a segítségre.
Szia!
Köszönöm, hogy írtál! :)
Ezt nem is tudtam, hogy kisebbedtek a simkártyák az évek alatt. Simán lehet, hogy nekem is kisebb kell majd, mint amilyen most van, mert ez a telefonom már hét éves.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!