Este felraktam a telómat töltőre és amikor reggel felkeltem akkor csak 24%-on volt. Egész nap töltöttem és 50%ra ment fel próbáltam más töltökkel is. Ez a telefon hibája vagy a töltők?
Szerinted mi a valószínűbb hogy 2-3 töltő rossz vagy az hogy a telefon?
Ha voltál olyan okos és előrelátó, hogy a kábelt is cserélted nem csak a töltőt akkor nagy eséllyel lehet mondani, hogy a telefonnal van a gond.(csatlakozótól kezdve akkuig sok minden lehet)
(ha voltál olyan hülye, hogy a töltőt váltogattad de ugyanazt a kábelt használtad hozzá akkor még a kábel is esélyes, én már jártam úgy hogy az volt megtörve és amiatt nem töltött rendesen)
Ühm...
A ház illetve az áramszolgáltatás hibája...
~Február óta tapasztalom (Falszomszéd azóta többször cserélt telefont)
A mobilokban (és a tabokban is) van egy úgynevezett "töltés-vezérlő".
A tiédben behalt.
Ezt így nem lehet egyértelműen kijelenteni, kapásból három okot is említhetnék.
Un. "töltésvezérlő" egy szó (öt szótag csupán).
#8, Szervizmérnök úr-nak:
1.) Ha kapásból három okot is tudnál mondani, akkor miért nem válaszolsz vele a feltett kérdésre?
2.) Neked tényleg olyan erős kisebbségi komplexusod van, hogy azt állandó, a témához nem tartozó okoskodással kell kompenzálnod?
Egyszer már beígértem neked hogy rád szállok, és nem vagyok egyedül azzal hogy tele a faxom veled!
Ki fogom találni a módját, hogy a Gyakori bohócává tegyelek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!