Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia go. Már mindent probált...

Xperia go. Már mindent probáltam. Bootloader nem lehet nyitni. Több romot is felraktam mindegyiknél hivás problémával találtam szembe magam. érdemes garizni vagy felesleges?

Figyelt kérdés
Ha visszaviném gariba tudnának vele valamit csinálni vagy visszakapnám egy szoft frissitéssel.

2014. febr. 8. 20:04
 1/8 NoodLee. ***** válasza:
Mielőtt elviszed gariztatni rakd vissza a gyári frmware-t seus, vagy pc companion segítségével.
2014. febr. 8. 20:38
 2/8 A kérdező kommentje:
az oké....csak nem tudom milyen tapasztalatok vannak valaki gari után tapasztalt e javulást?
2014. febr. 8. 20:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi is a probléma?
2014. febr. 9. 01:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Ha hivást kapok nem mindig tudom felvenni,tovább rezeg amokor felvettem vagy 5-6 mp ig és csak utána tudok kommunikálni vagy fel se tudom venni mert nincs csuszka a kijelzőn..nagyon lassan tölti be a névjegyeket.már lecseréltem a semcPhone alkalmazást de az sem segitett..probáltam az exdialert,ugyan az a probléma a telepités után pár hivás erejéig jó aztán ugyan az a probléma.kernelt is cseréltem,semmi változás.
2014. febr. 10. 10:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Alsó kategóriás telefontól nem is kell többet várni...
2014. febr. 10. 12:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi.....akkor igy jártam....
2014. febr. 10. 14:03
 7/8 anonim válasza:

Szia! Nekem szó szerint ugyanez a problémám az xperia go-mal. Eddig 2x vittem vissza és mindkét alkalommal visszaadták szoftverfrissítéssel. Persze továbbra sem jó, ugyanolyan, mintha semmit nem csináltak volna :(

Nincs mit tenni, ez van és kész? Nem cserélik ki garanciában?

2014. febr. 10. 21:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Hello.. Futottam pár kört és úgy néz ki hogy ötszöri garibavitel után kicserélik egy új készülékre hát lehet hogy érdemes vele probálkozni!!!
2014. febr. 11. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!